香港愛華頓迷討論區

QQ登錄

只需一步,快速開始

搜索
樓主: 爆炸拖肥糖
打印 上一主題 下一主題

愛華頓轉會討論區 2017-2018球季

拖肥隊長

evertonarteta10 發表於 2017-8-11 15:04
Nikola Kalinic就真係免.....坦白講我買Wilfred Bony好過囉

又或者Carlos Bacca, Mario Mandzukic.... ...

如果高領隊堅持要打 target man, 出面高質數嘅正中鋒真係唔多,而且又貴又唔多願意黎,次一級又怕唔夠班,自己嗰個又留唔到,如果月尾仲未揾到,唔通要鄧肯費格遜出山
回復 支持 反對

拖肥球星

Jassoo 發表於 2017-8-11 15:17
如果高領隊堅持要打 target man, 出面高質數嘅正中鋒真係唔多,而且又貴又唔多願意黎,次一級又怕唔夠班 ...

冇啦, 預佢打2年既正中鋒咪GIROUD BACCA MANDZUKIC都係大會後備, 後生既IHEANACHO又搞唔掂, BELOTTI又買唔起, ARKADIUSZ MILIK又好似一般貨色.  一係下年搞DOLBERG.  

I'm Evertonian since 1986-87 season!  COYB~~~
回復 支持 反對

拖肥領隊

evertonarteta10 發表於 2017-8-11 15:34
冇啦, 預佢打2年既正中鋒咪GIROUD BACCA MANDZUKIC都係大會後備, 後生既IHEANACHO又搞唔掂, BELOTTI又買 ...

但我唔覺得Dolberg似係個類型
回復 支持 反對

1萬

拖肥球星

如果高領隊堅持要打 target man, 出面高質數嘅正中鋒真係唔多,而且又貴又唔多願意黎,次一級又怕唔夠班 ...

搵 Niasse 出山就夠啦,佢係侯城的打法絕對係 target man 的打法,免費而且已經在陣中
2021-22 球季目標:
1. 聯賽前6名
2. 最少一個盃賽冠軍
回復 支持 反對

1萬

拖肥球星

If ever a player has been given the hint he’s not wanted at a club, it’s Marcel Tisserand at Ingolstadt.

Middlesbrough and Everton have reportedly made offers for the player this summer, but none of those bids have matched what Ingolstadt want. Claims earlier this week stated Middlesbrough have made a €5.5m offer for the defender.

In July it was reported Everton had offered €3m, but Ingolstadt were waiting for something in the region of €8m.

呢個係24歲的 full back,後面所有位置都打到,又高又唔貴,左右閘中堅都掂
1. 聯賽前6名
2. 最少一個盃賽冠軍
回復 支持 反對

1萬

拖肥球星

The 20-year-old Dortmund Emre Mor is said to be close to securing a loan move to Inter Milan in the coming days, signaling the end to a potential move to Goodison Park as the Toffees, alongside Liverpool were keeping tabs on the winger.
1. 聯賽前6名
2. 最少一個盃賽冠軍
回復 支持 反對

拖肥球星

Forever_Fan 發表於 2017-8-11 12:03
上季巴克里d傳波已經爽左好多,雖然偶然還是寧願夾硬去和浪射都無傳到比更好位置的人,應該係佢的視野唔夠 ...

如果季尾真係買唔到前鋒,而又買到施古臣,施古臣又搶咗巴克利個位
咁真係有可能會推巴克利上去打前鋒
回復 支持 反對

拖肥領隊

nsno 發表於 2017-8-11 16:13
如果季尾真係買唔到前鋒,而又買到施古臣,施古臣又搶咗巴克利個位
咁真係有可能會推巴克利上去打前鋒 ...

冇咩可能啦
Sandro->Rooney->契仔DCL
有排都未到巴克利
回復 支持 反對

1萬

拖肥球星

其實,講話買TARGET MAN都係PLAN B黎...佢個幾場波都盡量唔係打翼,想打小組進攻。
之但係佢用個幾個中前球員又唔多夠快,密契又未建立好。禁所以驚開季都仲係禁,咪搵個TARGET MAN返黎打住PLAN B先。
禁所以你見佢話買TARGET MAN都係主力買D次一級的球員,唔會打太多場波。
回復 支持 反對

拖肥球星

James_Beatkit 發表於 2017-8-11 16:29
冇咩可能啦
Sandro->Rooney->契仔DCL
有排都未到巴克利

未必喎,肥仔埋門唔掂,又成日墮後,RK最近都唔擺佢喺中鋒
DCL有幾多料我諗RK都知,最多俾佢打幾場正選,冇態嘅話,佢唔棄用都唔得
唯一Sandro係有料,但都有適應嘅問題
回復 支持 反對