香港愛華頓迷討論區

QQ登錄

只需一步,快速開始

搜索
樓主: James_Beatkit
打印 上一主題 下一主題

愛華頓轉會討論區 2016-2017球季

關閉 [複製鏈接]

1萬

拖肥球星

Forever_Fan 發表於 2017-6-7 17:21
Real Sociedad are believed to be on the cusp of securing a deal for Real Madrid defender Diego Llore ...

路蘭迪踼過皇馬
回復 支持 反對

1萬

拖肥球星

barker 發表於 2017-6-7 17:31
路蘭迪踼過皇馬

師兄,Llorente 本來就係皇馬的球員好唔好,只不過連續兩季外借出去其他西甲球隊,佢係皇馬也唔係打一隊,都係打皇馬的B 隊和C 隊,係咪好野講真我唔知,因為始終係個年輕球員,但數據上無乜出彩的地方
2021-22 球季目標:
1. 聯賽前6名
2. 最少一個盃賽冠軍
回復 支持 反對

1萬

拖肥球星

Forever_Fan 發表於 2017-6-7 17:47
師兄,Llorente 本來就係皇馬的球員好唔好,只不過連續兩季外借出去其他西甲球隊,佢係皇馬也唔係打一 ...

EVERTON twitter : 又傳波圖巴謙美
回復 支持 反對

1萬

拖肥球星

update from EVERTON twitter : 拉素基達話無興趣加盟 EVERTON or liverpool
回復 支持 反對

拖肥領隊

依家睇個勢似要有一單大野去做推動器
我估如無意外應該係卡古架喇
跟住車仔就會賣比舒亞爾,DC狗
我地又會用呢筆錢買人
其實巴克利單野停左係度係咪都等緊卡古走佢就去續約?
回復 支持 反對

1萬

拖肥球星

James_Beatkit 發表於 2017-6-8 11:50

意甲克羅托內射手 Diego Falcinelli
回復 支持 反對

1萬

拖肥球星

James_Beatkit 發表於 2017-6-8 11:50

Batshuayi 應該唔會走,因為車仔賣Diego Costa,估計 Batshuayi 係車仔中線培育的前鋒。

「我手機收到一個來自干地的簡短訊息,他表示來季不再需要我。」迪亞高哥斯達(Diego Costa)於周三西班牙友賽和哥倫比亞2:2後透露這個令人意外的消息:「這是遺憾,我把這訊息發送予這球會的其他人士,讓他們判斷,但顯然,領隊不再倚重我,不想我留在這兒。」

如果唔係Diego Costa 年齡已去到黃金時期的尾聲,我估計可能最多只有2年好波,都可以收購返來
1. 聯賽前6名
2. 最少一個盃賽冠軍
回復 支持 反對

1萬

拖肥球星

Forever_Fan 發表於 2017-6-8 13:20
Batshuayi 應該唔會走,因為車仔賣Diego Costa,估計 Batshuayi 係車仔中線培育的前鋒。

「我手機收 ...

條友揀波踢...個格又衰...仲衰過盧卡古,真係送都唔要...
回復 支持 反對

拖肥領隊

Forever_Fan 發表於 2017-6-8 13:20

「我手機收 ...

咁要睇佢本人啦
咁少時間踢都仲願意打後備
回復 支持 反對

1萬

拖肥球星

James McCarthy

McCarthy's injury problems this term have seen him fall off Koeman's radar somewhat, but according to the Express it will still cost Newcastle United - who are thought to be leading the way for his signature - £20m to land the midfielder.

Aiden McGeady

Yes the Irishman is still a Toffees player and a very well paid one at that. Yet after impressing at Preston North End on loan the Echo have also reported that the Championship club are ready to make him a permanent signing for £2.5m.

Oumar Niasse

The report says Hull City (where Niasse was on loan) were given first refusal on a £10m deal for the striker, but turned it down, making reports from Turkish publication, Fotospor, saying the 27-year-old will move to Trabzonspor seem all the more likely.

報導話估計呢3位球員會有下家,希望係真啦~
1. 聯賽前6名
2. 最少一個盃賽冠軍
回復 支持 反對