香港愛華頓迷討論區

QQ登錄

只需一步,快速開始

搜索
樓主: James_Beatkit
打印 上一主題 下一主題

愛華頓轉會討論區 2016-2017球季

關閉 [複製鏈接]

拖肥球星

就係倾掂數,点都唔來
回復 支持 反對

1萬

拖肥球星

EVERTON twitter : EVERTON leading the chase to move west ham midfielder Pedro Obiang this summer
回復 支持 反對

1萬

拖肥球星

24cheung 發表於 2017-6-4 16:00
【轉會SportsLight】

西班牙媒體廣泛報導,馬拉加前鋒辛度(Sandro Ramirez)已經通過體測,於明年一月 ...

唔認為係真,因為非常奇怪的操作,加上佢既然無法在馬體會註冊成為球員,佢也不形成外借的條件,只能用一個pre-agreement的形式簽約,應承1月會轉會馬體會,但可能性唔高
回復 支持 反對

拖肥隊長

當年巴塞一樣, 買左冇得注冊, 球員跟操半年, 下個轉會才加盟
回復 支持 反對

1萬

拖肥球星

evertonfan1986 發表於 2017-6-4 18:11
當年巴塞一樣, 買左冇得注冊, 球員跟操半年, 下個轉會才加盟

今日傳華D, Andre Gray , 同埋波蘭國腳前鋒 Teodrzczyk
回復 支持 反對

拖肥球星

Forever_Fan 發表於 2017-6-4 17:32
唔認為係真,因為非常奇怪的操作,加上佢既然無法在馬體會註冊成為球員,佢也不形成外借的條件,只能用一 ...

唔俾注冊應該唔等同唔俾Offer Contract?
不過算啦,都冇咩機會,唔關我地事
回復 支持 反對

1萬

拖肥球星

nsno 發表於 2017-6-4 21:24
不過算啦,都冇咩機會,唔關我地事 ...

EVERTON miss out sandro
回復 支持 反對

1萬

拖肥球星

nsno 發表於 2017-6-4 21:24
不過算啦,都冇咩機會,唔關我地事 ...

唔俾註冊,即係唔俾借番出去...除非佢張contract係pre agreement...
如果唔係,佢就要跟操半年...出年就打世界杯...俾你會唔會浪費半年先?
更何況馬體會本身都唔太缺前峰,俾你1月去到,又要同個班踢多你半季的球員爭...
唔覺得佢而家去馬體會係好事...你頂多話人地大會又係西班牙,自己又後生唔介意等下。
如果佢係禁諗,呢個球員都好打有限...
回復 支持 反對

1萬

拖肥球星

Eidur Gudjohnsen believes his former Iceland team-mate Gylfi Sigurdsson could be tempted to leave Swansea if a big club comes in for him this summer.

"Gylfi has had a really good season," he told Press Association Sport. "He's obviously been one of the most important players in keeping Swansea in the Premier League.

"He's got tremendous quality, but he can still improve on certain things whether he stays or go. He's come to an age where he might want to try his luck at a bigger club or even European football. It's all down to him. If he's happy where he is, he should stay."

根本施古臣就算想留低都冇用,班主都想放佢黎搵轉會資金。家下有李斯特城同幾家球會爭緊...
回復 支持 反對

1萬

拖肥球星

Fuko~ 發表於 2017-6-4 22:46
Eidur Gudjohnsen believes his former Iceland team-mate Gylfi Sigurdsson could be tempted to leave Sw ...

EVERTON and leicester city battle fight to him
回復 支持 反對