香港愛華頓迷討論區

QQ登錄

只需一步,快速開始

搜索
樓主: 爆炸拖肥糖
打印 上一主題 下一主題

愛華頓轉會討論區 2017-2018球季

1萬

拖肥球星

利狗賣走古天奴 , 新季唔使再怕佢地
回復 支持 反對

拖肥正選

人地夠可以話 我地有朗奴高文教 唔駛怕我地啦
回復 支持 反對

1萬

拖肥球星

daily telegraph 傳來壞消息
回復 支持 反對

拖肥球星

barker 發表於 2017-8-9 01:35
daily telegraph 傳來壞消息

咩事
回復 支持 反對

拖肥球星

barker 發表於 2017-8-9 00:45
利狗賣走古天奴 , 新季唔使再怕佢地

其實我覺得,無論如何都唔應該怕利狗
班波就係有住呢個心態先咁多年都贏唔到打毗
回復 支持 反對

1萬

拖肥球星

sigurdsson deal on the brink broken dkwn
回復 支持 反對

1萬

拖肥球星

It is understood talks have broken down between Everton and Swansea over a deal for Gylfi Sigurdsson.

We understand a deal is now in jeopardy after more than five weeks of negotiations.

One source has suggested a verbal agreement was reached between the two clubs, only for Everton to withdraw the offer 48 hours later and refer back to a previous offer, understood to be around £40m.

There’s now a fear at Goodison Park that soured relations may scupper the process completely, seriously hampering Ronald Koeman’s and Paul Clement’s planned transfer dealings over the next three weeks.

Sky Sports News understands that the two clubs are less than £5m apart on a fee, with Sigurdsson’s wages not expected to be a problem.

希望盡快去搵PLAN B返黎。突然WITHDRAW,會唔係巴克利突然想續約呢? 巴克利雖然唔夠施古臣勁,但叫做唔駛俾多幾多錢就可以慳一筆轉會費。
再估下話唔埋管理層對於施古臣仲係咪必要球員可能有懷疑都唔奇。再講,如果巴克利只係人工問題,45M BUDGET,拎5M俾佢。我地仲可以有40M買中堅同前峰。
回復 支持 反對

1萬

拖肥球星

Liverpool echo 有跟進下文 Fuko 兄快去睇睇
回復 支持 反對

拖肥隊長

糾纏五個星期的談判終於破裂,據《天空體育》報道,愛華頓只願出價約4,000萬鎊(約4億港元)收購史雲斯進攻中場基菲爾施古臣,不過「黑天鵝」企硬至少要4,500萬鎊,所以就算雙方已談判逾一個月,而且27歲的冰島國腳施古臣在個人條件上已與「拖肥糖」達成共識,交易還是照樣拉倒。兩日前,愛華頓領隊朗奴高文還表示交易即將完成,不過如今似乎要另覓目標。  看來要另找目標了
回復 支持 反對

1萬

拖肥球星

但 Liverpool echo 講談判仍然繼續
回復 支持 反對