香港愛華頓迷討論區

QQ登錄

只需一步,快速開始

搜索
樓主: James_Beatkit
打印 上一主題 下一主題

愛華頓轉會討論區 2016-2017球季

關閉 [複製鏈接]

1萬

拖肥球星

Forever_Fan 發表於 2017-5-26 19:31
肯減到10萬週薪我歡迎,15萬週薪就有些貴了

差不多喇 , 我認為 150000週薪 OK
回復 支持 反對

1萬

拖肥球星

Forever_Fan 發表於 2017-5-26 19:31
肯減到10萬週薪我歡迎,15萬週薪就有些貴了

睇下幾多錢轉會費啦...如果免費又或者少過10M的話,都可以接受GE。
俾成20M去買,就「不」了。
回復 支持 反對

1萬

拖肥球星

Wayne Rooney is likely to leave Manchester United this summer, Sky sources understand.

Rooney is eager to play first-team football, with the 31-year-old having been dropped from the latest England squad by Gareth Southgate, and has offers from both the Premier League and abroad.

The former Everton forward is unlikely to be offered a deal from an English top-flight club which matches what he is currently earning at Old Trafford, and indicated on Thursday the Toffees are the only English side he would consider.

http://www.skysports.com/footbal ... emier-league-offers

唔需要太擔心佢HEA踢,出年好大機會係佢最後一次打世界杯。呢排仲俾人踢出國家隊,佢黎我地呢度至少會為左最後一次踢世界杯而努力。
如果佢仲威到帶埋我地入歐聯,我諗佢分分鐘完左我地份約就退休。
回復 支持 反對

1萬

拖肥球星

EVERTON twitter : 傳將會買入一位效力西甲球隊的羅馬尼亞國腳射手
回復 支持 反對

1萬

拖肥球星

Everton are ready to pass up on the chance to sign Enner Valencia on a permanent deal.

The Blues signed the 27-year-old on a season-long loan in August with the option of buying him from West Ham United in a transfer worth around £11million.

華倫西亞的表現一般,愛隊唔買都合理
回復 支持 反對

拖肥隊長

朗尼真係跌得好勁,睇佢踢曼聯完全唔惦,連後備上陣都冇資格
好驚佢黎當自己重係球星,踢自已波,好似ETO'O

佢為一可取之處係佢係愛迷,話曬自己母會,係努力,博命既話,好似TORRES,都WELCOME佢番黎
佢有經驗同埋可以做到個精神領袖

回復 支持 反對

拖肥隊長

Forever_Fan 發表於 2017-5-27 01:07
Everton are ready to pass up on the chance to sign Enner Valencia on a permanent deal.

The Blues si ...

緊係唔簽,出佢都係冇其他選擇,佢係比較好個個
回復 支持 反對

1萬

拖肥球星

tezsonee 發表於 2017-5-27 01:19
緊係唔簽,出佢都係冇其他選擇,佢係比較好個個

係唔知NIASSE賣唔賣得出的情況下,好合理TIM LA。
用佢,不如用左NIASSE先。
回復 支持 反對

1萬

拖肥球星

Fuko~ 發表於 2017-5-27 01:35
係唔知NIASSE賣唔賣得出的情況下,好合理TIM LA。
用佢,不如用左NIASSE先。

Niasse其實都可以留,起碼好過華倫西亞,上季係侯城,在中場無供應的情形下都入幾球,最重要係習慣左英超節奏,u23時5場入7球,就算當無正選實力,副選都有一席之地
回復 支持 反對

1萬

拖肥球星

曼城免費放走捷西斯拿華斯,我覺得佢只有31歲,絕對可以唸下,佢以前勁爆的速度當然不及當年,但較炮的功夫更通透,而呢樣係愛隊好重要的缺失,如果對方肯來愛華頓,是對愛隊的一個提升
回復 支持 反對