香港愛華頓迷討論區

QQ登錄

只需一步,快速開始

搜索
樓主: James_Beatkit
打印 上一主題 下一主題

愛華頓轉會討論區 2016-2017球季

關閉 [複製鏈接]

1萬

拖肥球星

EVERTON twitter : 修咸頓 right back 馬天拿今日會到愛華頓傾加盟事宜
回復 支持 反對

1萬

拖肥球星

Everton have given up on convincing Ross Barkley to sign a new deal and will instead put a £50m price-tag on the midfielder this summer

傳放棄說服巴克利留隊,愛華頓為巴克利標價5千萬鎊
2021-22 球季目標:
1. 聯賽前6名
2. 最少一個盃賽冠軍
回復 支持 反對

1萬

拖肥球星

Hull City have elected not to sign Oumar Niasse on a permanent basis, at least for now.

侯城因降班選擇唔簽Niasse

老老實實,盧卡古都好大機會走,大家覺得RK係咪應該比機會Niasse呢,至少做後備我覺得無問題,今季係候城入4球1助攻,u-23打的二級聯賽5場入7球
2021-22 球季目標:
1. 聯賽前6名
2. 最少一個盃賽冠軍
回復 支持 反對

1萬

拖肥球星

Forever_Fan 發表於 2017-5-25 16:35
Hull City have elected not to sign Oumar Niasse on a permanent basis, at least for now.

侯城因降班 ...

問題係朗奴高文不喜歡用他呀
回復 支持 反對

拖肥球星

Forever_Fan 發表於 2017-5-25 16:23
Everton have given up on convincing Ross Barkley to sign a new deal and will instead put a £50m pri ...

五千萬,隊隊都唔制
回復 支持 反對

1萬

拖肥球星

24cheung 發表於 2017-5-25 16:48
五千萬,隊隊都唔制

一睇都知水份黎ga je。唔通你話30M,D人唔禁你去到15M都偷笑啦。
又講真出年歐國杯,條友係要唔走,咪雪佢LO,睇下佢死定我地死。
難得英格蘭近年冇咩勁中場,佢係要走去D唔會成日有正選踢的球隊,我地都冇計。
回復 支持 反對

1萬

拖肥球星

Forever_Fan 發表於 2017-5-25 16:35

侯城因降班 ...

我都覺得至少可以打2ND STRIKER...侯城唔要,其實仲有出年升班D球隊GE。
佢起碼係英超打後備都合格GE。
回復 支持 反對

1萬

拖肥球星

Fuko~ 發表於 2017-5-25 16:54
一睇都知水份黎ga je。唔通你話30M,D人唔禁你去到15M都偷笑啦。
又講真出年歐國杯,條友係要唔走,咪雪 ...

巴克里呢的叫反骨
回復 支持 反對

1萬

拖肥球星

24cheung 發表於 2017-5-25 16:48
五千萬,隊隊都唔制

得返1年約,50m又真係好難搵水魚的
回復 支持 反對

1萬

拖肥球星

Everton will reportedly consider offers for Ross Barkley after failing to make a breakthrough in contract talks.

The Daily Mirror say Barkley wants £100,000 a week, which would make him Everton's highest-paid player.

But apparently negotiations have broken down and Everton will listen to offers, with Spurs and Manchester United said to be interested. It is claimed the Toffees want at least £50m for the midfielder.

嗱,禁講,10萬週薪咪俾佢LO,張約當然就簽番長D,話唔埋我地仲有賺。條友起碼仲有3年先真正當打,到時賣佢走,都唔只50M啦...
唯一係你覺得條友已經見頂...你唔敢再投資落去JE。就我角度睇,本身隊波今季已經多人要換,如果唔係開天殺價,佢肯留低就俾佢啦。
回復 支持 反對