香港愛華頓迷討論區

QQ登錄

只需一步,快速開始

搜索
樓主: 爆炸拖肥糖
打印 上一主題 下一主題

愛華頓轉會討論區 2017-2018球季

拖肥球星

nsno 發表於 2017-8-2 14:45
如果係年年前四,咁留RK又唔驅喎
講真愛隊都沉咗咁耐
而且難得Bill叔、Moshiri同大部分球員都咁信任佢, ...

日後既野好難講, 或者到X個日都去唔到巴塞, 或者做左愛華頓版既費蛇....

我只係睇到從上任都目前買人都好針對性而且比馬仔買人更具實用性及中長遠性, 戰術平衡度都好高.

學有師兄話, 放手比佢搞一次~~係做得差既老細反應一定好快!

I'm Evertonian since 1986-87 season!  COYB~~~
回復 支持 反對

拖肥隊長

嗰d乜嘢'一日 Moshiri 掌權 , 朗奴高文都不會走' 言論真係笑鬼死人,呢個世界好現實,球場係英雄地,RK 又唔係同 老細有親,如果 RK 交唔出老細要嘅成績,一定馬上炒 law 唔該
回復 支持 反對

拖肥領隊

evertonarteta10 發表於 2017-8-2 14:52
日後既野好難講, 或者到X個日都去唔到巴塞, 或者做左愛華頓版既費蛇....

我只係睇到從上任都目前買人都 ...

我諗自從有水喉射住已經好難咁比
依家有錢左當然會容易D去每個位平衡返
當日馬仔都有好planning
買後生球員而且一早同定D主力續長約
但最後....
回復 支持 反對

1萬

拖肥球星

咁今季就俾朗奴高文放手搏呢一鋪喇
回復 支持 反對

拖肥領隊

nsno 發表於 2017-8-2 14:45
如果係年年前四,咁留RK又唔驅喎
講真愛隊都沉咗咁耐
而且難得Bill叔、Moshiri同大部分球員都咁信任佢, ...

都唔係架
如果你年年洗1億/幾千萬都得前4跟手歐聯又年年16強出局我就唔太接受到
回復 支持 反對

1萬

拖肥球星

James_Beatkit 發表於 2017-8-2 15:34
我諗自從有水喉射住已經好難咁比
依家有錢左當然會容易D去每個位平衡返
當日馬仔都有好planning

無錯,有錢左,又有足球總監負責轉會,每個位置都有後備,你睇下老莫時代同依家的分別就知道。

你地話我懷舊都係咁話,我真係想睇下老莫有億億聲資金,又得董事會支持的情形下會帶成點,雖然我估呢樣野以後都無機會。
回復 支持 反對

拖肥青年軍

Forever_Fan 發表於 2017-8-2 16:22
無錯,有錢左,又有足球總監負責轉會,每個位置都有後備,你睇下老莫時代同依家的分別就知道。

你地話我 ...

可惜老莫最叻就只係限米煮限飯, 但有錢比佢洗反而突顯佢缺點, 就是星味不足, 吸引不到大牌球員,
RK始終是荷蘭名宿, 最少班荷蘭幫都會俾面佢
回復 支持 反對

1萬

拖肥球星

chanpo1974 發表於 2017-8-2 16:37
可惜老莫最叻就只係限米煮限飯, 但有錢比佢洗反而突顯佢缺點, 就是星味不足, 吸引不到大牌球員,
RK始終是 ...

可惜近年連荷蘭國家隊都每況愈下啦,根本好球員唔多,好個班唔係老就係退,荷蘭幫比面都無用啦
回復 支持 反對

1萬

拖肥球星

Sources close to the player have revealed the Senegal forward is likely to sign for Premier League new-boys Brighton.

升班馬點都要買返d英超級數的前鋒的
2021-22 球季目標:
1. 聯賽前6名
2. 最少一個盃賽冠軍
回復 支持 反對

1萬

拖肥球星

Forever_Fan 發表於 2017-8-2 17:48
Sources close to the player have revealed the Senegal forward is likely to sign for Premier League n ...

施古臣今早 ( UK time ) 有跟球隊操練
回復 支持 反對