香港愛華頓迷討論區

QQ登錄

只需一步,快速開始

搜索
樓主: 爆炸拖肥糖
打印 上一主題 下一主題

愛華頓轉會討論區 2017-2018球季

1萬

拖肥球星

利狗個四眼狗領隊串我地 , 他話我地係利市细佬 , 永遠俾利狗騎住
回復 支持 反對

拖肥隊長

barker 發表於 2017-7-25 14:38
利狗個四眼狗領隊串我地 , 他話我地係利市细佬 , 永遠俾利狗騎住

以前大家班費唔同,試下交換班費利狗隨時踢緊英冠
回復 支持 反對

1萬

拖肥球星

barker 發表於 2017-7-25 14:38

高普講的野我有睇過喎:

好客觀 - First of all, I’m not interested in what other clubs are doing until we play them. So they can make the best business or the worst business, I’m not in it

好客氣 - Strikers, good. Wayne Rooney, you don’t have to talk about. The centre-half came. Good. So a lot of really good business. Klaassen. So it’s all good

最後只係話兩軍相遇,利記會爭取勝利 (唔通話舉手投降咩): when we face them we still want to win

我睇唔到邊句有你個句 "他話我地係利市细佬 , 永遠俾利狗騎住" 的意思,不如barker 你指教下我啦。
2021-22 球季目標:
1. 聯賽前6名
2. 最少一個盃賽冠軍
回復 支持 反對

1萬

拖肥球星

我睇東網波經他好似唔係咁講
回復 支持 反對

拖肥球星

barker 發表於 2017-7-25 14:53

東網不嬲都on99㗎啦
回復 支持 反對

1萬

拖肥球星

barker 發表於 2017-7-25 14:53

Liverpool boss Jurgen Klopp has been asked for his thoughts on Everton's signings, and whilst he initially told the Liverpool Echo that he isn't interested in what other clubs are doing in the transfer market, he did praise Everton's work.

Klopp picked out Rooney, Keane and Klaassen as important signings for Everton, admitted that they have done 'a lot of really good business' this summer – but added that they can only pick 11 players to start a game, just like every other Premier League club.

其實成段野,大問題根本無,最多你話佢講無論有幾多交易,每隊都只能出11人呢句有少少串,但佢都係講事實咋喎,亦都讚我地今季的交易做得好,大方客觀,港媒講的野,一向都係譁眾取寵架啦。
1. 聯賽前6名
2. 最少一個盃賽冠軍
回復 支持 反對

1萬

拖肥球星

Forever_Fan 發表於 2017-7-25 15:02
Liverpool boss Jurgen Klopp has been asked for his thoughts on Everton's signings, and whilst he i ...

咁即係他有串我地喇 , 你地對利狗態度改觀呀 ? 喜歡佢地 ?
回復 支持 反對

拖肥領隊

只要今季猁狗少D海鮮(雖然年年都咁講,但總覺得高普有佢辦法)
佢地今屆唔會差得去邊
其實佢地平均實力仲係我地上面少少
但今年我地應該可以再收窄同佢地分數上差距
兩循環唔輸我收貨
至於利市一哥
只要每季有幾千萬揼出黎買人(雖然依家呢個癲價買唔到D咩)
2-3季後應該唔難過佢地頭
回復 支持 反對

1萬

拖肥球星

James_Beatkit 發表於 2017-7-25 15:09
只要今季猁狗少D海鮮(雖然年年都咁講,但總覺得高普有佢辦法)
佢地今屆唔會差得去邊
其實佢地平均實力仲係我 ...

其實過呢2年改造,隊波年輕化和深度加左,其實每年讓一些位置用上到位的青訓填補,再係個別位置買人,唔使得好多錢的姐,隨住部份年輕球員成熟,成績會越來越好。
1. 聯賽前6名
2. 最少一個盃賽冠軍
回復 支持 反對

1萬

拖肥球星

長他人志氣
回復 支持 反對