香港愛華頓迷討論區

QQ登錄

只需一步,快速開始

搜索
樓主: Fuko~
打印 上一主題 下一主題

愛華頓轉會討論區 2018-2019球季

拖肥球星

愛華寶寶 發表於 2018-8-6 09:29
個人感覺最好簽控球加分波型中場,搶波交比基爾

非常同意.  呢個中場除左派牌, 仲要控制節奏, 一改我地雖有攻勢但其實雜亂無章.  防守佢只需要識包位封位同INTERCEPTION, 殺波呢D污糟野交比基爺/舒拉/BESIC去做就得.

雖然MARCO SILVA以邊路為主, 但唔駛2隻閘下下推哂上去.

老實講, 用2閘馬天尼斯係用得最好, 因為中間有巴利去做調節.

I'm Evertonian since 1986-87 season!  COYB~~~
回復 支持 反對

拖肥隊長

轉會市場得返一個星期,MINA一定要黎 ( 其實都仲要再加多一個中堅).....積基卡可以做後備......仲有HOLGATE.....但感覺上我會建議多多一個名氣唔使太大但踢法硬朗O既中堅會好D....) .....綜合睇....堅尼, 積基卡, HOLGATE 都唔係硬朗型O既

中場中我講左一千次都唔止.....舒拉達連同GANA 完全無化學作用 ( 最大問題係舒拉達連根本唔夠班踢英超) .....呢一刻你問我....我覺得真禾達係我地僅有可以考慮O既選擇黎......大家唔好再期望去挖曼聯果D 所謂二、三線兵了....曼聯已今非昔比,大家睇下曼聯呢幾季奇兵係邊個?係O係我地踢得好好轉會果個爆炸頭!宜家O既曼聯已經唔係強,我地仲要去搵佢地果D 爭唔到正選O既大後備返黎....究竟點樣爭冠軍?重點仲要好似舒拉達連呢D 貴價垃圾!

回復 支持 反對

1萬

拖肥球星

靴理拉我覺得ok ga...你摩佬唔會放俾你。同埋藍斯而家先話傳走,一早就要試買
回復 支持 反對

拖肥球星

愛華戰士 發表於 2018-8-6 11:36
轉會市場得返一個星期,MINA一定要黎 ( 其實都仲要再加多一個中堅).....積基卡可以做後備......仲有HOLGATE ...

中堅, 如果我係MS我全力去買VIDA, 雖然29歲, 但係簽返黎用3-4年好夠...有CUP數有鬥心, 1000萬WHY NOT???

曼聯既2 3線兵又唔係冇好野既, 但我只會想要2個, SMALLING同ANDER HERRERA...其餘就免了

I'm Evertonian since 1986-87 season!  COYB~~~
回復 支持 反對

拖肥領隊

evertonarteta10 發表於 2018-8-6 11:22
FUKO兄真係搵到我之前講個重點, 隊長同MK都係以包波封波為主, 同一種風格必死.  我唔知YERRY MINA係鐘意 ...

其實馬仔個時都係想用你類似講既一個殺波(Mori)一個包波(Stones)
不過呢2個走哂就冇啦
要重新分返工先得
回復 支持 反對

拖肥領隊

evertonarteta10 發表於 2018-8-6 11:31
非常同意.  呢個中場除左派牌, 仲要控制節奏, 一改我地雖有攻勢但其實雜亂無章.  防守佢只需要識包位封位 ...

認真所以丹比利係有機
但世界盃佢個表現係差到貼地
回復 支持 反對

拖肥領隊

Fuko~ 發表於 2018-8-6 11:38
靴理拉我覺得ok ga...你摩佬唔會放俾你。同埋藍斯而家先話傳走,一早就要試買 ...

執得過啦
係睇下摩佬放唔放
回復 支持 反對

拖肥球星

James_Beatkit 發表於 2018-8-6 12:02
認真所以丹比利係有機
但世界盃佢個表現係差到貼地

呢個係馬天尼斯個問題, 我唔明佢職業生涯打防中, 竟然教唔掂中場

回復 支持 反對

拖肥領隊

evertonarteta10 發表於 2018-8-6 12:06
呢個係馬天尼斯個問題, 我唔明佢職業生涯打防中, 竟然教唔掂中場

打防中唔一定識教防守
回復 支持 反對

1萬

拖肥球星

James_Beatkit 發表於 2018-8-6 12:11
打防中唔一定識教防守

liverpool echo : 馬高施華講 deadline day 會仲有新兵加盟
回復 支持 反對