香港愛華頓迷討論區

QQ登錄

只需一步,快速開始

搜索
樓主: witzz
打印 上一主題 下一主題

新領隊人選

拖肥隊長

柏帥應該都係熱門之一, 不過應該未定
佢之前話過想留英超, 而大部份豪門都唔駛換領隊, 即係佢深知只有搵中型班, 唔係就只有轉戰其他聯賽
佢過來都未必可以搞點我地防守D問題, 所以我對佢有所保留
回復 支持 反對

1萬

拖肥球星

evertonfan1986 發表於 2016-4-25 18:06
柏帥應該都係熱門之一, 不過應該未定
佢之前話過想留英超, 而大部份豪門都唔駛換領隊, 即係佢深知只有搵中 ...

有報導話柏帥是否過來就睇愛華頓有幾多錢比佢買人

我對佢算持平,個人不喜歡也不討厭,真係要睇有乜選擇,最驚就係佢係皇馬曼城買慣貴野,今季曼城都使成億鎊,我地球會比到咁多錢佢買人嗎?比得1年唔通比到第2年?這樣會對球會財政有壓力
2021-22 球季目標:
1. 聯賽前6名
2. 最少一個盃賽冠軍
回復 支持 反對

1萬

拖肥球星

Forever_Fan 發表於 2016-4-25 18:15
有報導話柏帥是否過來就睇愛華頓有幾多錢比佢買人

我對佢算持平,個人不喜歡也不討厭,真係要睇有乜選擇 ...

其實佢教皇馬同埋鏝城之外,黃潛同馬拉加都係冇咩錢買人,但有好成績。
所以我又唔會好擔心佢大花筒。同埋本身隊波根本要大執...馬仔都未幫哂隊波接班...
大家又要短時間有成績,可以預期一定用唔少錢。

值得一提,當年係外圍賽KO我地的黃潛,正正係工程師帶...
回復 支持 反對

拖肥主席

O個場正確黎講我地係俾仆街哥連拿KO
“Two thirds of the world is covered by water, the rest is covered by James McCarthy.”
回復 支持 反對

1萬

拖肥球星

Fuko~ 發表於 2016-4-25 18:37
其實佢教皇馬同埋鏝城之外,黃潛同馬略卡都係冇咩錢買人,但有好成績。
所以我又唔會好擔心佢大花筒。同 ...

盧卡古都話想走,其實如果賣走盧卡古,加上媒體估計下季都有30-50m的轉會費,轉會費都有成億鎊,下季都夠錢佢使,最驚柏帥呢幾年使慣左,收唔返手腳,變左大花筒,如果好似隔離街利記咁成日買埋d水魚咁就弊啦,另外就係佢對青訓是否注重,會唔會比機會年輕人~
1. 聯賽前6名
2. 最少一個盃賽冠軍
回復 支持 反對

1萬

拖肥球星

who is Jorge Sampaoli ? he is next EVERTON manager odds 只得 6 倍
回復 支持 反對

拖肥隊長

我都係想搵個可以提昇青年軍上來的領隊, 來緊有很多有潛質新仔可以上一隊, 識用佢地, 隨時有番新景像
如果只集中買貴貨, 人工會造成很大壓力, 萬一決定起新球場, 用青訓係比較穩陣
回復 支持 反對

1萬

拖肥球星

sky bet for 柏歷連尼 next job update odds : EVERTON 6/4 ,  zenit 2/1,  valencia 5/1,  juventus 8/1
回復 支持 反對

1萬

拖肥球星

barker 發表於 2016-4-25 20:08
who is Jorge Sampaoli ? he is next EVERTON manager odds 只得 6 倍

帶智利贏美洲國家杯的領隊,不過算啦,呢d都係陪跑的姐,應該都係柏歷堅尼(大熱),莫耶斯(次熱),比爾沙三個人之爭
1. 聯賽前6名
2. 最少一個盃賽冠軍
回復 支持 反對

1萬

拖肥球星

barker 發表於 2016-4-25 21:32
sky bet for 柏歷連尼 next job update odds : EVERTON 6/4 ,  zenit 2/1,  valencia 5/1,  juventus 8/1 : ...

柏帥熱到要封盤咁濟,睇來好大機會,但如果柏帥拿歐聯冠軍,咁就肯定大把豪門爭住請,個賠率又會冷落來
1. 聯賽前6名
2. 最少一個盃賽冠軍
回復 支持 反對