香港愛華頓迷討論區

QQ登錄

只需一步,快速開始

搜索
樓主: Fuko~
打印 上一主題 下一主題

(朗奴高文再見)下任領隊人選和後遺症

拖肥主席

愛華戰士 發表於 2017-10-26 11:24
其實呢一刻我最關心O既反而唔係究竟邊個會係新領隊....因為呢樣野好睇老闆點去期盼隊波......佢比咁多錢 ...

呢類野係環環相扣

因為邊個做新領隊, 都會直接影響到球隊點處理D邊緣球員
“Two thirds of the world is covered by water, the rest is covered by James McCarthy.”
回復 支持 反對

1萬

拖肥球星

講想邊個走,除舒拉,就係威廉斯
回復 支持 反對

拖肥隊長

其實呢一刻我最關心O既反而唔係究竟邊個會係新領隊....因為呢樣野好睇老闆點去期盼隊波......佢比咁多錢...梗係覺得搵個名帥教會有保証D.....如果我係老闆....都唔會話明明睇到莫耶斯教左隊波十年 (無錯係穩定)........但乜都爭唔到....仲會諗住用佢去爭冠軍吧。

呢一刻我關心係一班已在雪櫃好耐O既邊緣球員....究竟球會會點處理。
## 呢幾年我地往往係雪人多過用人.......華蘭西亞, 卡華利, 吉遜, 派拿, 奧維多, 等等等等....雖然佢地O係球隊打唔出咩成績...但有D 離左隊後都發揮得唔錯...卡華利最近至幫屈福特絕殺拎3分
現時隊波有唔少呢類邊緣份子︰......要穩定軍心.....最好就1月轉會時唔好比任何一個球員離隊
占士麥卡菲/比錫/ROBLES/米拉拿斯/艾朗連儂
以上5人如果球會保証比到一定出場機會佢地....我相信佢地會留隊

巴克利----> 呢個麻煩在你就算加佢人工...比埋正選佢...佢都未必想留.....仲要宜家攻中球隊有咁多選擇...究竟點處理....要盡快有決定

主要傷兵︰保拿斯, 高文, 富利斯.....3 人除左高文外.....其餘2個保唔保証到有正選都唔知

無辦法...一朝天子一朝臣....其實個個球員都應該公平競爭.....RK 今季引入O既....SANDRO, 施格臣, 卡拉臣....是否爭得一席正選真係無人可以保証....朗尼始終有入球保証....用佢無可厚非......反而舒拉達連我認為球會可考慮1月份放走佢.....因為真係無鬥心..無作用

回復 支持 反對

1萬

拖肥球星

sky sports : 安斯禾夫明日去見 Moshiri 傾 自己 future
回復 支持 反對

拖肥領隊

barker 發表於 2017-10-25 19:41
sky bet update : Marco Silva 陰的陰的由 7/1 跌至 5/1

佢紀錄係年年教唔同隊嘛
可能咁所以覺得佢有機會過黎
回復 支持 反對

拖肥領隊

尋晚其實由用人排陣到換人
暫時睇都見到Rhino係合格
11月D波唔算太難踢
應該會有D野出黎睇下
回復 支持 反對

拖肥球星

Forever_Fan 發表於 2017-10-26 00:39
同感,但我估佢同標叔叔傾掂數,至11月底比安斯禾夫帶應該問題不大,當係試用期。 ...

我都同意11月底

I'm Evertonian since 1986-87 season!  COYB~~~
回復 支持 反對

1萬

拖肥球星

barker 發表於 2017-10-25 23:48
問過 Moshiri 先 , 我覺得他唔想要安斯禾夫坐正

同感,但我估佢同標叔叔傾掂數,至11月底比安斯禾夫帶應該問題不大,當係試用期。
回復 支持 反對

1萬

拖肥球星

Fuko~ 發表於 2017-10-26 00:06
Moshiri都要問過Barker兄你先啦,你都係球會米飯班主之一啊。

我係他盡快落實人選
回復 支持 反對

1萬

拖肥球星

barker 發表於 2017-10-25 23:48
問過 Moshiri 先 , 我覺得他唔想要安斯禾夫坐正

Moshiri都要問過Barker兄你先啦,你都係球會米飯班主之一啊。
回復 支持 反對