barker 發表於 2020-3-11 23:55:41

Fuko~ 發表於 2020-3-11 21:23
仲有咩計,快手D腰斬左個聯賽佢。英國個邊都開始爆爆地武漢肺炎...
德乙直情有球員中左招。我就唔想自己 ...
愛隊餘下九場賽事全部閉門作賽

Forever_Fan 發表於 2020-3-13 07:21:27

Fuko~ 發表於 2020-3-11 21:23
仲有咩計,快手D腰斬左個聯賽佢。英國個邊都開始爆爆地武漢肺炎...
德乙直情有球員中左招。我就唔想自己 ...

英超阿仙奴領隊阿迪達,證實對新型冠狀病毒呈陽性反應

evertonlife 發表於 2020-3-13 07:56:56

傳染速度太快太易,應該連閉門作賽都無

Forever_Fan 發表於 2020-3-13 10:40:09

英超車路士中場球員赫臣奧杜爾,確診染病,是第一名英超球員確診。

ngkk821 發表於 2020-3-13 13:26:21

在公在私,咁情況都停,唔可以比佢傳染

barker 發表於 2020-3-13 14:04:34

Forever_Fan 發表於 2020-3-13 10:40
英超車路士中場球員赫臣奧杜爾,確診染病,是第一名英超球員確診。

傳停一個月 , 之後一週兩賽 ( 閉門 ) 對愛隊是好是壞 ?

Forever_Fan 發表於 2020-3-13 16:15:53

barker 發表於 2020-3-13 14:04
傳停一個月 , 之後一週兩賽 ( 閉門 ) 對愛隊是好是壞 ?

其實今季應該爭唔到乜,只要唔推遲完季,對重新組軍應該無大影響

Forever_Fan 發表於 2020-3-13 17:33:21

全隊自我隔離了

wahton 發表於 2020-3-13 17:37:53

Everton full first-team squad is in self-isolation after a first-team player reported symptoms of coronavirus.

今次__鳥...

nsno 發表於 2020-3-13 17:43:07

wahton 發表於 2020-3-13 17:37
Everton full first-team squad is in self-isolation after a first-team player reported symptoms of co ...

噚日仲練緊波⋯⋯
頁: 1 2 3 4 5 6 7 8 [9] 10 11 12 13
查看完整版本: 週日晚十點場 vs 車路士 ( away ) 連續四場難打聯賽第三關