ngkk821 發表於 2020-3-9 00:01:30

禾2000萬,施4500萬,堅2500,總共9000萬,今場表現3000萬比多佢。

Fuko~ 發表於 2020-3-9 00:02:29

講番場波,輸4球都唔谷氣,最谷氣係條巴克利,真係賤種黎。

我覺得安76仲未識用GOMES先係目前最大困景...之前都討論過,442個中場真係唔易踢。
唔全能同跑到隻狗禁都踢唔掂...TOM仔仲未有能力COVER埋GOMES個邊...
所以,我有D明白安76點解要自斷一隻翼...就係想平衡番個防守,唔想GOMES走上去個陣,番唔到落黎防守。
之但係呢幾場打落去始終都係太慢...大家都跟唔到對方節奏。所以你會見到打慢個陣,我地反而打得好D。

ngkk821 發表於 2020-3-9 00:09:49

巴克利重要motm,仆街

Olihood 發表於 2020-3-9 01:05:40

揾個球員o係邊線做d突破都冇,當初留禾確特,賣lookman係咩操作?

ginger 發表於 2020-3-9 15:50:26

根本今場成隊都差,都冇咩好講,希望收拾心情對猁唔好比佢地喺我地主場捧盃

James_Beatkit 發表於 2020-3-9 16:15:50

單以呢場波黎講
76要負第一個責任
唔出Mina出Keane
同埋上半場見勢色唔對比人屌打到咁
係咪可以果斷少少將Holgate推上防中塞一塞呢
到下半場以為會轉陣打4231
點之繼續不變
基本上個波都運唔到上去打雙箭有鬼用咩
成場最錯係出Siggy打邊
都已經唔只一次打邊係同踢10個冇分別都要咁出
你話冇經驗冇戰績既領隊都屌
何況你76咁有經驗
隻鴨始終差最尾埋門一下
睇佢造化有幾多進步空間
總結成班踢落有鬥心冇士氣
腳踏實地中遊位置為先啦
呢場波搞到巴克利都踢到扭到球王咁

wahton 發表於 2020-3-9 17:34:13

首循環將士用命成功拆車, 仲創出攔截次數紀錄

點解次循環會差咁遠..........

利申:冇睇場波

barker 發表於 2020-3-9 18:08:53

而家點算 ?積分上有兩頭唔到岸的感覺

Fuko~ 發表於 2020-3-9 18:23:09

James_Beatkit 發表於 2020-3-9 16:15
單以呢場波黎講
76要負第一個責任
唔出Mina出Keane

安76不斷ROTATE對中堅,反而尋晚唔出番MINA有D奇怪。
MINA雖然都有甩漏,但佢唔會打落風波個陣更加廢...而堅尼好明顯係唔會越戰越強。
點解我地隊波唔識得反勝,好明顯就係班人冇鬥心...唔會係落後個陣激發出更多鬥志去反勝。
輸一球波就會覺得輸左場波。我諗呢場波番到去,BIG DUNN一定剷班人...

安76都係時候諗下點TUNE隊波...有高美斯仲衰過未有佢之前...點樣再調整下位置發揮球員能力考佢功力GE時候到。

Everton_ 發表於 2020-3-9 19:00:24

barker 發表於 2020-3-9 18:08
而家點算 ?積分上有兩頭唔到岸的感覺

有歐霸打都偷笑
頁: 1 2 3 4 5 6 [7] 8 9 10 11 12 13
查看完整版本: 週日晚十點場 vs 車路士 ( away ) 連續四場難打聯賽第三關