wahton 發表於 2020-3-13 17:45:11

頂, 好擔心:dizzy: 會唔會變左大瘟疫.....

nsno 發表於 2020-3-13 17:46:43

wahton 發表於 2020-3-13 17:45
頂, 好擔心 會唔會變左大瘟疫.....

愛隊冇踢歐洲賽都咁
仲要咁多名人中招
估計都已經落地生根+好多本土隱形患者

barker 發表於 2020-3-13 17:48:34

nsno 發表於 2020-3-13 17:46
愛隊冇踢歐洲賽都咁
仲要咁多名人中招
估計都已經落地生根+好多本土隱形患者 ...

傳英超只停兩星期 ( 加埋國際賽週 ) 根本唔夠 :@

wahton 發表於 2020-3-13 17:49:53

nsno 發表於 2020-3-13 17:46
愛隊冇踢歐洲賽都咁
仲要咁多名人中招
估計都已經落地生根+好多本土隱形患者 ...

當初只擔心香港, 自身安危, 估唔到而家歐洲爆得仲勁仲快....

Fuko~ 發表於 2020-3-13 18:17:40

wahton 發表於 2020-3-13 17:37
Everton full first-team squad is in self-isolation after a first-team player reported symptoms of co ...

本身對完車仔,人地有人中,正路都應該隔離啦。
係估唔到有自己球員中...慘

wahton 發表於 2020-3-13 18:22:44

踢波個個隨地吐口水, 埋身肉博碌地, 你諗下個風險....:dizzy:

barker 發表於 2020-3-13 19:12:18

Fuko~ 發表於 2020-3-13 18:17
本身對完車仔,人地有人中,正路都應該隔離啦。
係估唔到有自己球員中...慘 ...

疑似中招係 pickford :(

Fuko~ 發表於 2020-3-13 19:46:46

barker 發表於 2020-3-13 19:12
疑似中招係 pickford

係咪終於可以轉下龍門!!
唔係我黑心,我有一秒係開心左...

barker 發表於 2020-3-13 20:22:56

EVERTON close Finch Farm

Fuko~ 發表於 2020-3-13 20:48:22

https://www.youtube.com/watch?v=kKG4_HCGATs
訓練片都冇,睇怕係PICKFORD機會都幾高。
頁: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 [10] 11 12 13
查看完整版本: 週日晚十點場 vs 車路士 ( away ) 連續四場難打聯賽第三關