彈地 發表於 2020-3-2 00:17:58

你問我我覺得痴撚線, 點解入球不算, 英超用VAR 多夠魚:@多夠魚!今場波應該贏就贏唔:@到其實鰻魚真正射門有威脅寥寥可數

Fuko~ 發表於 2020-3-2 00:21:22

彈地 發表於 2020-3-2 00:17
你問我我覺得痴撚線, 點解入球不算, 英超用VAR 多夠魚多夠魚!今場波應該贏就贏唔到其實鰻魚真正射門有 ...

又咁講人地睇準你中場慢,就擺三個防中同你搶控球權,我地上半場俾人壓著打係真。
係下半場佢地個三個中場冇氣先有D甜頭。又不得不讚,今日隻鴨又CARRY左我地一次...
隻鴨今日係前面又停波又帶波博埋犯規...俾多一兩年佢應該可以屈機英超班後衛。

wahton 發表於 2020-3-2 00:26:11

成日覺得越位條例有好多灰色地帶

呢球應唔應該計入, 老實我都唔識判斷

但值得留意射波O個個又係鴨仔.....(又有位讚下佢 :lol)

佢把握力要再改善就毋庸置疑GA喇, 但佢確實都製造到唔少機會出黎

彈地 發表於 2020-3-2 00:31:18

雖然平時對於鴨仔彈多過讚,但今場波佢踢得真係唔錯,停到波又交到波,爭頂時候贏咗唔少頭槌

Fuko~ 發表於 2020-3-2 00:34:42

wahton 發表於 2020-3-2 00:26

隻鴨應該下多D苦工係射術度...佢今季最大進步係走位同利用身體條件個度好左。
當然某程度多得雙箭頭戰術,佢唔駛俾太多後衛夾。
判斷可以靠賽事累積,佢睇落似乎醒過當年的巴克利,入球慾可以再多D。
唯獨呢幾年最無進步個樣係佢D射術...呢一刻的禾確特分分鐘仲叻過佢。

barker 發表於 2020-3-2 01:17:49

我地而家得 37 分 , 爭下季歐霸席位機會 :(

nsno 發表於 2020-3-2 04:39:55

wahton 發表於 2020-3-2 00:26

佢就瞓咗喺龍門前面,點會阻到門將視線
痴撚線

ginger 發表於 2020-3-2 09:29:45

今場下半場好好J,當獌係中遊咁打,上半場稍嫌保守,我地班波而家係難打守勢波。碧福特又犯錯,佢同迪基亞兩個都係最被overrated的龍門。鴨仔今場係踢得好,仲要有運氣。明顯下半場中段推左冰島神踢前半格適合佢多好多,當然最後果球腳風唔順冇辦法。其實76而家戰術下佢犧牲好多。當然明顯見到而家戰術下gomes係最岩踢果個中場。希望跟住對車同猁是但嬴到場,只要唔被放甩季尾應該仲有得追第七

leonkit 發表於 2020-3-2 09:34:00

DCL 今年20球不是夢
fit到癲

leonkit 發表於 2020-3-2 09:57:21

彈地 發表於 2020-3-2 00:17
你問我我覺得痴撚線, 點解入球不算, 英超用VAR 多夠魚多夠魚!今場波應該贏就贏唔到其實鰻魚真正射門有 ...

89分鐘 pickford個下2連救讚番佢一次
真係反應快!
頁: 1 2 3 4 5 [6] 7
查看完整版本: 週日晚十點場 vs 曼狗 ( home ) 連續四場難打聯賽第二關