reedlo16 發表於 2020-2-29 22:29:17

主場唔係無得打,係曼聯近期信心返晒嚟,有點危機。

中場高美斯出得,真係要考慮究竟配冰島臣抑或戴維斯,前者保護球能力好啲,但係速度輸晒,後者勝在體力搭夠。

另外,有傳車仔林伯想清走大量球員,韋利安係其中一名,我一向好欣賞這名球員,或者年紀係大少少,但同禾確特同齡的話,要你揀你揀誰?

ginger 發表於 2020-3-1 10:44:36

reedlo16 發表於 2020-2-29 22:29
主場唔係無得打,係曼聯近期信心返晒嚟,有點危機。

中場高美斯出得,真係要考慮究竟配冰島臣抑或戴維斯, ...

韋利安質素高好多啦,不過佢係走都應該去熱

Everton2018 發表於 2020-3-1 12:08:18

經過昨晚多支榜未球隊大翻身,情况同多年前韋斯咸拿42分位居積分榜第18位都要降班好似,當年鎚仔榜在二月時巳經有三十幾分,以平時賽季經驗巳經可以話坐定粒六上梗岸,點諗到季尾成績走樣攞唔倒分要降班!

ngkk821 發表於 2020-3-1 16:11:17

希望廸路菲奧快點康復,他的傷令我想起高美斯。

barker 發表於 2020-3-1 21:12:25

everton line up : pickford , baines , keane , holgate , coleman , 中場 : gomes , davies , walcott , 施古臣 前鋒 : Richarlison , DCL , 呢個陣攪乜鬼 ?

Fuko~ 發表於 2020-3-1 22:04:44

鴨仔D運又番黎!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Forever_Fan 發表於 2020-3-1 22:06:25

鴨仔場場都入波,真射手

Forever_Fan 發表於 2020-3-1 22:12:42

其實都係被曼聯壓住打咁,我唔覺我地的球員真係差曼聯咁遠羅

Fuko~ 發表於 2020-3-1 22:32:41

PICKFORD又救唔到呢D唔應該入GE波...

24cheung 發表於 2020-3-1 22:33:02

頁: 1 2 [3] 4 5 6 7
查看完整版本: 週日晚十點場 vs 曼狗 ( home ) 連續四場難打聯賽第二關