香港愛華頓迷討論區

QQ登錄

只需一步,快速開始

搜索
樓主: laukarwing
打印 上一主題 下一主題

2018/19 英超 #01 作客 Wolverhampton Wanderers 12/8/2018 00:30

拖肥正選

樓主

係你自己on9唓, 你睇吓人地車仔泰利夠係隊長精神領袖囉, 三十五六歲仲fit過積基卡球會都要迫佢"退位", 就係咁現實驚佢唔夠擋住d後生仔前鋒, 要佢自己走唔好阻住個地球轉, 球場係英雄地, 歲月不留人, 尤其是英超呢d講求體能咁高組別的比賽, 如果唔係點解小白, 費托要去日職, c朗要離開皇馬呀, 唔想阻住個地球轉呀嗎
回復 支持 反對

拖肥正選

沙發
不過施華都算好啦, 你睇吓今晚韋斯咸的工程師, 俾利記大炒四粒, 班球員連由中場做波上去都完全做唔倒波呀, 全場"挨打"俾利記班球員強姦!
回復 支持 反對

拖肥正選

板凳
愛華戰士 發表於 2018-8-13 09:54
有幾點賽後感
1)領隊除左李察利遜外,無將幾個轉會死線時簽入 ( 無參予季前集訓) 球員放入今場....呢一點要 ...

2) 積基卡果球真係可黃可紅....無得怨,呢種錯積基卡近幾季已經係唔止一次犯......好多時係中堅隊友橫傳佢....佢右腳一立就立離身....翻身追唔切...呢種其實同踢波習慣有D 關係....一攞果下無為意要用身體/ 右腳保護個波......正如大家講.....呢場好大可能係積基卡最後的聯賽正選機會....隊長都係叠埋心水打下杯賽算啦

其實佢呢幾季犯同一錯誤的次數唔係好多唓, 我幫佢計過總共試過 6 次, 話多唔多話少唔少,可能你會話每個愛迷可接受的程度唔同, 始終有"情意結", 不過如果發生在其他中上游球隊裡, 佢晨早一定被人"拉下馬"!
回復 支持 反對