香港愛華頓迷討論區

QQ登錄

只需一步,快速開始

搜索
返回列表 發新帖
樓主: Forever_Fan
打印 上一主題 下一主題

香港星期一00:30主場對 Watford

1萬

拖肥球星

James_Beatkit 發表於 2017-11-6 15:34
總結場波
呢場分分鐘係近十年最重要既一場之一
主場都贏唔到講真你搵救星都未必即時有效(水晶宮已經有版睇) ...

安斯禾夫無錯可以打士氣波,但作為球迷,我對佢呢幾場的表現還是失望,係排陣和換人時機方面重係令人失望,我明白限米煮限飯,但好多評論,包括傳媒和球迷都對佢呢幾場的表現都有唔少的質疑和詬病,暫時還是覺得換人較好,安斯禾夫可能係中線的option,讓佢成為一隊的number 2先啦,跟有經驗的教頭學下野先, 趁呢個國際賽期球會也要決斷一些了,但如果只有Dyche和大Sam之流肯來的話,不如叫球會宣佈讓佢做代領隊至季尾算了。
2021-22 球季目標:
1. 聯賽前6名
2. 最少一個盃賽冠軍
回復 支持 反對

1萬

拖肥球星

24cheung 發表於 2017-11-6 17:27
高位逼搶及防反係現代足球踢法,冇話邊樣好。今季失咁多波可能我哋唔合逼搶 ...

高位逼搶都要球員回得切,乜我地有好多快腳球員嗎?如果無的話,我覺得防反好d羅,起碼有兩三個快馬就可以打反擊,兩三腳波就要搞掂對方。
回復 支持 反對

1萬

拖肥球星

Schneiderlin, who was sent off in last week's Europa League defeat in Lyon, has today denied these allegations and wrote on Instagram: "The stories are not true. I am fully committed to Everton and will continue to work hard for the club and fans in training and on the pitch."

舒拉否認新聞所講
2021-22 球季目標:
1. 聯賽前6名
2. 最少一個盃賽冠軍
回復 支持 反對