香港愛華頓迷討論區

QQ登錄

只需一步,快速開始

搜索
查看: 37140|回復: 141
打印 上一主題 下一主題

香港星期一00:30主場對 Watford

拖肥主席

樓主
唔可以再失分, 今場一定以3分為目標
“Two thirds of the world is covered by water, the rest is covered by James McCarthy.”
回復 支持 反對

拖肥主席

沙發
緊張到爆血管咁滯....

呢3分真係好X重要, 輸埋就尾二, 而家止住血先升返上15

“Two thirds of the world is covered by water, the rest is covered by James McCarthy.”
回復 支持 反對

拖肥主席

板凳
evertonarteta10 發表於 2017-11-6 09:54
你仲對M16有期望架?  次次打完國際賽就傷, 復出只為國家隊然後返球會養傷收人工袋袋平安....

我恨不得立 ...

用"復出只為國家隊"呢D理由去埋怨一個球員, 我真係睇到R哂頭

我諗冇球員控制到自己受唔受傷/幾時受傷吧?

佢唔會專登係球會養傷, 等到國際賽時就自動好返, 踢完又自己申請受傷然後繼續係球會養傷, 咁神奇吧?

馬仔教O個3季, 佢一直KEEP住每季踢超過30場, 就算唔係場場踢足, 都叫交到貨掛?

係上季先明顯地出得少, 當中有幾場係因為受傷冇得出? 呢點我真係冇查究,  但就算冇傷, 朗奴高文都擺明唔會重用佢

又如今次受傷為例, 佢O係係球會練習時受傷WO, 又關國家隊咩事?

如果球迷埋怨一個球員成日傷, 影響球隊部署, 雖然有少少不近人情, 但都可以理解

但如果講到佢係專登黎白逗人工, 呢個係質疑緊球員既專業操守, 好大既指控
回復 支持 反對