香港愛華頓迷討論區

QQ登錄

只需一步,快速開始

搜索
樓主: Forever_Fan
打印 上一主題 下一主題

香港星期一00:30主場對 Watford

1萬

拖肥球星

Everton duo Morgan Schneiderlin and Kevin Mirallas were sent away from training on Saturday afternoon due to a lack of effort, according to Sky sources.

Schneiderlin and Mirallas were told to leave the training session at Finch Farm by caretaker-manager David Unsworth.

The pair were subsequently omitted from Everton's matchday squad for the 3-2 win over Watford at Goodison Park on Sunday.

Both players have been linked with a move away from Everton in the January window.

米拉都被安斯棄用,睇來都係無得留低
2021-22 球季目標:
1. 聯賽前6名
2. 最少一個盃賽冠軍
回復 支持 反對

1萬

拖肥球星

Forever_Fan 發表於 2017-11-6 07:56
Everton duo Morgan Schneiderlin and Kevin Mirallas were sent away from training on Saturday afternoo ...

米拉都唔抵可憐...講真隊波家下防守禁弱又信心不足,唔靠體力迫搶邊有得打。
以佢能力頂多同Niasse打雙箭。要佢同baines打條左路真係唔夠baines拍肥仔禁好...
安斯都有俾機會你地啦,係你兩個要自我放棄,求仁得仁je講真
回復 支持 反對

1萬

拖肥球星

兩星期後,話唔埋麥卡菲同保拿斯好返...仲有巴克利又應該差不多返黎。
我覺得唔需要太擔心,大家拎左呢場勝仗又好彩下場係水晶宮。
下場應該至少有分拎我相信!
回復 支持 反對

1萬

拖肥球星

國際賽期開始,我希望領隊誰屬呢2日有決斷,唔好拖拖拉拉,安斯坐正定新領隊過來,都最好係呢2日搞掂,起碼係國際賽期調整或熟識球隊

暫時我傾向搵新領隊,安斯禾夫呢4場波,毫無說服力,琴日贏都好,一樣無說服力,昨日上半場又係放3中場0翼,下半場有翼之後表現得更好,安斯曾經話要放球員係最適合位置,要有翼,但做的又係另一套。昨日贏到有運。
1. 聯賽前6名
2. 最少一個盃賽冠軍
回復 支持 反對

拖肥球星

Fuko~ 發表於 2017-11-6 09:08
兩星期後,話唔埋麥卡菲同保拿斯好返...仲有巴克利又應該差不多返黎。
我覺得唔需要太擔心,大家拎左呢場勝 ...

你仲對M16有期望架?  次次打完國際賽就傷, 復出只為國家隊然後返球會養傷收人工袋袋平安....

我恨不得立即同M16解約, 叫佢搵愛爾蘭足總出糧比佢................

叫佢搞清楚邊個出糧比佢先同我落場

I'm Evertonian since 1986-87 season!  COYB~~~
回復 支持 反對

1萬

拖肥球星

終於攞到近成個月久違的勝仗 , 我想睇返精華 , 但揾唔到
回復 支持 反對

1萬

拖肥球星

barker 發表於 2017-11-6 10:32
終於攞到近成個月久違的勝仗 , 我想睇返精華 , 但揾唔到

http://www.evertonfc.com/everton ... 0-minute-highlights

去官網睇,唔好話我聽你無係官網登記做會員
1. 聯賽前6名
2. 最少一個盃賽冠軍
回復 支持 反對

1萬

拖肥球星

Forever_Fan 發表於 2017-11-6 10:39
http://www.evertonfc.com/evertontv/archive/2017/11/05/everton-3-2-watford-20-minute-highlights

去 ...

今星期應公佈新領隊人選
回復 支持 反對

1萬

拖肥球星

barker 發表於 2017-11-6 10:43
今星期應公佈新領隊人選

我真係唔知邊個肯來,聽聞球會接觸過好多領隊都拒絕季中接手,尤其較有名氣的領隊或正在執教的領隊

現時最熱的領隊接任賠率:Big Sam 4/5 ; Dyche 10/11

基本第三已經去左十幾倍咁冷,咁即係唯二之選,但呢2個我真係揀唔落......

如果只有呢兩個揀,咁比安斯禾夫坐正啦,如果有老莫揀,我就一定揀老莫。
1. 聯賽前6名
2. 最少一個盃賽冠軍
回復 支持 反對

拖肥隊長

今場其實一樣進攻冇章法,冇解決過朗尼同施格臣疊位及要打翼的問題。嬴其實只係主場,運氣同熱血。真係要認真諗下搵邊個做核心去重建隊波(我始終覺得施格臣係有質素可做核心的),朗尼可以專心做返後備,兩個收起晒只會打爛仔波幫唔到我地upgrade。希望今場可以做到今季轉捩點打返好。埋單有上半版第7-10都已經好好。
回復 支持 反對