香港愛華頓迷討論區

QQ登錄

只需一步,快速開始

搜索
樓主: Fuko~
打印 上一主題 下一主題

(朗奴高文再見)下任領隊人選和後遺症

1萬

拖肥球星

evertonarteta10 發表於 2017-10-24 13:00
我覺得RK最失敗係未買到基奧特就放盧卡古..........賣盧生唔緊要, 買左基奧特返黎先.

RK係有心既其實,  ...

其實我唔認為只因為前鋒造成我隊戰績變成咁,我反而想問我地的最佳陣式係乜? 最佳陣容又係乜? 我唸都係無答案,我們今季試過差唔多所有陣式,陣容也場場改變,搵唔到呢2個問題的答案才是RK最大的問題。
回復 支持 反對

1萬

拖肥球星

barker 發表於 2017-10-24 14:44
真係 top target 係杜曹 ?

我信管理層係咁諗,但人地來唔來我就覺得機會細,杜曹等到季尾搵隊有歐洲賽踢的球隊應該有機會的
2021-22 球季目標:
1. 聯賽前6名
2. 最少一個盃賽冠軍
回復 支持 反對

1萬

拖肥球星

evertonarteta10 發表於 2017-10-24 14:53
好簡單, 433搞掂

基爺單防

sandro 買返來都唔睇好,先去u23習慣下先啦,佢太單薄,一撞都散啦
1. 聯賽前6名
2. 最少一個盃賽冠軍
回復 支持 反對

1萬

拖肥球星

barker 發表於 2017-10-24 14:53
杜曹照睇應該係 Moshiri 心頭好

市場上 free agent 有幾多個?杜曹係優先睇中都好正常姐,但仍然覺得佢唔會急於選擇球隊,佢好可能等到季尾才慢慢揀
1. 聯賽前6名
2. 最少一個盃賽冠軍
回復 支持 反對

1萬

拖肥球星

barker 發表於 2017-10-24 15:04
有朋友話如杜曹教仲死得快過朗奴高文 ?

講真,我唔熟悉杜曹,只係有睇過幾篇多仔球迷的評論文章,老實講,正反論點都有,佢係有發光點的,但普遍認同佢係多仔算係失敗的,我一向比較傾向老帥(50+),個人喜好啦,我覺得重建球隊和季中接手好考驗一個主帥的能力,尤其短時間內理清一切頭緒,帶返起隊波,我覺得經驗好重要,杜曹執教經驗太淺,所以我對佢才有保留。
1. 聯賽前6名
2. 最少一個盃賽冠軍
回復 支持 反對

1萬

拖肥球星

Dyche, who was attending last night's Fifa awards ceremony at the London Palladium, said of the speculation: "It's very flattering, I've been linked with other situations before.

"I just keep getting on with my job until things change. It's out of my hands, I'm just getting on with what I do."

般尼領隊否認傳聞
1. 聯賽前6名
2. 最少一個盃賽冠軍
回復 支持 反對

1萬

拖肥球星

Koeman's backroom staff - containing his brother Erwin, fitness coach Jan Kluitenberg and goalkeeping coach Patrick Lodewijks - have also departed, with Everton expected to pay as much as £8m in severance packages. Duncan Ferguson, the first team coach, remains in position for the time being.

朗奴高文的班底都走埋,又賠一筆,預期之內
1. 聯賽前6名
2. 最少一個盃賽冠軍
回復 支持 反對

1萬

拖肥球星

Arteta 發表於 2017-10-24 15:23
唔只Sandro, 卡拉臣都要去u23, 另外施古臣都要放後備,我希望下一任領隊係睇球員表演而排陣,唔好好似高 ...

呢個問題係熱身賽已經講過,表現差但身價或薪金高就有正選,熱身賽有態有能力的就雪起佢或借走佢,唔知以為朗奴高文係無間道添丫
1. 聯賽前6名
2. 最少一個盃賽冠軍
回復 支持 反對

1萬

拖肥球星

朗奴高文應該會去教荷蘭,熱門人選,離開我隊的教頭全部去晒國家隊
1. 聯賽前6名
2. 最少一個盃賽冠軍
回復 支持 反對

1萬

拖肥球星

Chairman Kenwright is well aware that Everton's finest hours post-war have come when Everton have been managed by a former player, including the likes of Joe Royle, Howard Kendall and Harry Catterick.

Owner Farhad Moshiri, however, is thought to prefer a more established manager, who has experience at the highest levels of European football, with former Bayern Munich boss Carlo Ancelotti fitting that bill.

Sky Sports News understands Burnley's Sean Dyche and the former Man City manager Manuel Pellegrini, who is currently managing Hebei China Fortune, are the other front-runners.

It is understood that Everton were yet to make contact with the Burnley manager's representatives, but Leicester appeared very keen to lure Dyche to the King Power Stadium.

我真係唔覺搵般尼的領隊係一個好主意
1. 聯賽前6名
2. 最少一個盃賽冠軍
回復 支持 反對