香港愛華頓迷討論區

QQ登錄

只需一步,快速開始

搜索
樓主: Fuko~
打印 上一主題 下一主題

反朗奴高文集中區

1萬

拖肥球星

Fuko~ 發表於 2017-10-17 23:14
居然仲快過我地炒人...分分鐘人地請到安帥都未到我地

人地球會好有決斷力,我地根本就應該係國際賽時炒RK,Moshiri重要力撑,不知所謂
回復 支持 反對

1萬

拖肥球星

witzz 發表於 2017-10-17 23:31
痴線,點解我地仲未炒尻文

連李城都炒左人,我估愛隊董事會都有壓力要做野,只要里昂再輸,可能會提早做野
回復 支持 反對

1萬

拖肥球星

James_Beatkit 發表於 2017-10-18 10:15
應該咁講
一開始莎士比亞都唔係李城杯茶
不過佢同班友搞掂左雲尼亞里先可以玩一陣

我真係覺得我地董事會好好忍耐力

李城今季投入唔多,上場和左西布朗都即炒莎士比亞

我地今季用左150m,打到依家同李城都係五十步笑百步,上場我地主場只係和升班馬,RK重坐得住個位,我都幾佩服董事會的寬容。
2021-22 球季目標:
1. 聯賽前6名
2. 最少一個盃賽冠軍
回復 支持 反對

1萬

拖肥球星

其實繼李城之後,Eddie Howe 其實都唔係無壓力,佢今季8戰1勝1和6負,今季人腳跟上季變動不多,反而使左3千幾萬鎊買人,如果打多幾場都無改善,佢都有可能要落台
1. 聯賽前6名
2. 最少一個盃賽冠軍
回復 支持 反對

1萬

拖肥球星

不過現時傳的教頭,除左安察洛提係具級數的教練,安斯禾夫最得球迷心之外,賓尼迪斯無理由季中會走,杜曹我對佢無乜信心,其他教頭的機會我都唔覺得好大,moshri 唔慌會揀。
1. 聯賽前6名
2. 最少一個盃賽冠軍
回復 支持 反對

1萬

拖肥球星

According to a report published by the Sun, Newcastle United manager Rafa Benitez has rejected an offer from Everton to replace Ronald Koeman as manager of the Toffees.

Despite having spent heavily on new players during the summer, Everton are struggling in the Premier League and have so far only taken eight points from their opening eight games.

Recent speculation has also suggested that the club could soon part ways with Koeman.Benitez has spoken out publicly about his frustrations with the Newcastle board after they failed to back him sufficiently during the summer transfer window.

However, it now appears that Benitez will remain with Newcastle at least until the end of the season.

當然太陽的消息可以參考,未必可以當真,因為我懷疑董事會開始搵人未。

不過就算係真都唔奇,因為賓帥都叫歐冠冠軍教練,佢出於專業操守無可能季中主動離職跳槽,另外佢點解要過來幫我地護級執爛攤子?完季再考慮都未遲。
1. 聯賽前6名
2. 最少一個盃賽冠軍
回復 支持 反對

1萬

拖肥球星

朗奴高文被炒賠率升至歷史新高,1/6,即大約等於0.17倍,熱到爆燈,應該遲d可以封盤都得。
回復 支持 反對

1萬

拖肥球星

barker 發表於 2017-10-20 12:56
但安斯禾夫接任的賠率比之前好分左少少

我一直唔覺Moshiri會信安斯禾夫,佢只會追求大牌教練,所以傳聞佢搵過賓帥接任,我絕對唔覺奇怪。
回復 支持 反對

1萬

拖肥球星

barker 發表於 2017-10-20 14:50
陣間晏的朗奴高文會開對阿仙奴賽前的 press-conference

唔係掛,真係無消息話會炒,董事會都係唔做野,難道場場都係 expect loss?就算下場阿仙奴輸埋又係 expect loss?真係痴線。
1. 聯賽前6名
2. 最少一個盃賽冠軍
回復 支持 反對

1萬

拖肥球星

Fuko~ 發表於 2017-10-20 18:57
其實正路,雖然對阿記都係expected loss。之但係兩場波之間太近,唔會有人呢個位炒。呢埸俾人456應該就可 ...

忍多佢一場,如果對阿記輸埋都唔炒,我唸英迷出飛機banner都似,我好期待今場會唔會有愛迷帶埋Koeman Out的banner入場呢?就好似馬仔最後幾場咁受到球迷的"熱情"。
回復 支持 反對