香港愛華頓迷討論區

QQ登錄

只需一步,快速開始

搜索
返回列表 發新帖
樓主: James_Beatkit
打印 上一主題 下一主題

03/08/2017 歐霸盃外圍賽第三圈 作客對路梳比洛

1萬

拖肥球星

barker 發表於 2017-8-4 11:36
而家仲要打 play off ground , 再赢先可入正式分組賽 ?

其實 play-off round 潛在對手不強,如果真係輸都係輸自己,無得怨:

Marítimo (Portugal)
Rosenborg (Norway)
Hajduk Split (Croatia)
Sheriff Tiraspol (Moldova)
Apollon Limassol (Cyprus)
FC Oleksandriya (Ukraine)
Videoton (Hungary)
Red Star Belgrade (Serbia)
Skënderbeu Korçë (Albania)
Utrecht (Netherlands)
AEK Athens (Greece)
Rheindorf Altach (Austria)
AEK Larnaca (Cyprus)
FH (Iceland)
Viitorul Constanța (Romania)
Osijek (Croatia)
Vardar (Republic of Macedonia)
Östersund (Sweden)
Shkëndija (Republic of Macedonia)
Sūduva Marijampolė (Lithuania)
2021-22 球季目標:
1. 聯賽前6名
2. 最少一個盃賽冠軍
回復 支持 反對

1萬

拖肥球星

爆炸拖肥糖 發表於 2017-8-4 13:35
兩個都係老馬 入嘅球員,
唔會俾RK重用 la

佢都傻的,入來2年,都差唔多清洗哂所有前領隊的球員,係老莫買入的球員未清得哂,又或者講嗰d都係老臣子唔敢咁快清,奧士希拔單野已經反響唔好,佢都怕重蹈華倫西亞時的覆轍,唔敢清洗老臣子清得咁快。
回復 支持 反對

1萬

拖肥球星

nsno 發表於 2017-8-4 14:13
其實我真係唔明Lennon有咩問題
有速度、勤力、幫到防守、夠靈活、有默契(記得之前佢同Coleman配合幾好)
...

或者連儂係太正宗的翼,反而睇RK唔係好買翼,買的都係非正統的翼,甚至用攻中,前鋒去打邊,我明佢唸乜,就係搵個善傳善射的擺邊,唔理佢係打開攻中定前鋒,然後想分散前線入球集中一兩個人的境況,就要求佢地自己有機就切入禁區射,無就助攻其他人,所以連儂呢種傳統的翼唔啱RK囗味,應該啱老莫的囗味多d喎。
回復 支持 反對

1萬

拖肥球星

barker 發表於 2017-8-4 15:52
play off ground 幾時抽簽 ?

今晚7點
1. 聯賽前6名
2. 最少一個盃賽冠軍
回復 支持 反對

1萬

拖肥球星

barker 發表於 2017-8-4 16:49
唔會撞到 AC 米蘭卦 ?

唔會,分種子隊,抽個班都係二打六,但如果連二打六都唔夠打,就肯定衰自己,唔好賴

Marítimo (Portugal)
Rosenborg (Norway)
Hajduk Split (Croatia)
Sheriff Tiraspol (Moldova)
Apollon Limassol (Cyprus)
FC Oleksandriya (Ukraine)
Videoton (Hungary)
Red Star Belgrade (Serbia)
Skënderbeu Korçë (Albania)
Utrecht (Netherlands)
AEK Athens (Greece)
Rheindorf Altach (Austria)
AEK Larnaca (Cyprus)
FH (Iceland)
Viitorul Constanța (Romania)
Osijek (Croatia)
Vardar (Republic of Macedonia)
Östersund (Sweden)
Shkëndija (Republic of Macedonia)
Sūduva Marijampolė (Lithuania)
1. 聯賽前6名
2. 最少一個盃賽冠軍
回復 支持 反對

1萬

拖肥球星

Fuko~ 發表於 2017-8-4 16:51
馬仔起碼拎左一年最高分,差d前四,你俾多季佢都好合理。
今次高文第一年只係好好睇,不過不失,第二年又 ...

馬仔應該衰壓唔住更衣室,班球員唔信佢,佢比 RK 上場時重大鑊的地方係認受性低,降班領隊,羅到杯都係咁話,雖然 RK 認受性都唔係一面倒,但好過馬仔的地方就係佢來愛隊前教修咸頓有歐霸打,聯賽排名前列,但由於佢的 track record 和唔尊重奧士希拔單野,上場後質疑或批評聲音都不絕,所以今季對佢都好關鍵,一有錯失,批評肯定舖天蓋地。
1. 聯賽前6名
2. 最少一個盃賽冠軍
回復 支持 反對

1萬

拖肥球星

barker 發表於 2017-8-4 16:57
洛辛堡不差 , 又有賓特拿助陣 , 仲有夏德 , 同埋紅星唔好怱視

我真係覺得呢d二線球隊都唔贏,重講乜羅杯或爭前6?輸的話就企定被球迷鬧,唔好搵借口。
1. 聯賽前6名
2. 最少一個盃賽冠軍
回復 支持 反對