香港愛華頓迷討論區

QQ登錄

只需一步,快速開始

搜索
返回列表 發新帖
樓主: wahton
打印 上一主題 下一主題

歐霸盃外圍賽第三圈 主場對路梳比洛

1萬

拖肥球星

James_Beatkit 發表於 2017-7-28 12:41
下季未知但今季搵得朗尼返黎應該預佢打正前
除非打442如果唔係我估sandro今季多數打翼為主先 ...

朗尼返得來我都估Sandro係打翼,佢本身有打開呢個位置,助攻力又強,其實並無不可。不過今場打4-3-3可能比打4-2-3-1好。
回復 支持 反對

1萬

拖肥球星

總括來講,我對下場還是有信心,今場我地後防有些散漫,迫得唔夠緊,下場可以出下積隊長,威廉斯今場幾大意,身型又未操返 fit,下場休息下先啦。對方今場真正射正龍的不多,射正也不急勁,龍門不算好受威脅。下場Sandro應該正選,兩翼可以拉返開少少,應該威脅會大好多,始終出Lewin好似打少個。另外作客又揸住一球,下場出返holgate做多少少防守較好。卡拉臣今場傳送都算幾清脆,有視野的,也好勤力,但傳送唔夠威脅,唔夠致命,如果肯試下Dowell 我會幾欣賞,我暫時覺得卡拉臣無入錯貨的,但佢要時間習慣隊波的節奏和操strong d 個身型。
回復 支持 反對

1萬

拖肥球星

暫時覺得今季簽馬天拿係錯晒,佢的防守係英超正賽係被人完爆個種,真心覺得我地用牛奶仔係好過佢,其實當時未簽佢時就應該搵個高 class 一d善打左右閘的替補,而唔係簽英冠質素的馬天拿,佢防守和速度真係唔得.....
2021-22 球季目標:
1. 聯賽前6名
2. 最少一個盃賽冠軍
回復 支持 反對

1萬

拖肥球星

lucas 發表於 2017-7-28 14:55
睇哂成場波, 最差一定係威廉斯,唔係好運一早輸埋喇。

進攻同上季一樣, 得個搓字,個波運到上去角球旗附近又 ...

SKYSPORTS 比米拉係MOM

Man of the match: Kevin Mirallas

The Belgium international, whose future at the club has been in doubt in recent times, was his side's most dangerous attacking threat on the night, creating the goal for Baines with a right-wing corner.

And the forward was also desperately unlucky not to get his name on the scoresheet with a 70th-minute volley, only to be denied by Macik in the visitors' goal

http://www.skysports.com/football/everton-vs-ruzomberok/380836
1. 聯賽前6名
2. 最少一個盃賽冠軍
回復 支持 反對

1萬

拖肥球星

Fuko~ 發表於 2017-7-28 17:16
如果你真係要朗尼打正前,一對翼就變得好重要。唔單止要擅傳仲擅射...
因為朗尼而家剩番射術同禁區埋門的 ...

保拿斯應該係正宗左翼,米拉拿斯才是正宗右翼,但完全同意出連儂都好過出DCL
1. 聯賽前6名
2. 最少一個盃賽冠軍
回復 支持 反對