香港愛華頓迷討論區

QQ登錄

只需一步,快速開始

搜索
樓主: 爆炸拖肥糖
打印 上一主題 下一主題

愛華頓轉會討論區 2017-2018球季

1萬

拖肥球星

barker 發表於 2017-8-23 22:15
唔明 Fan 兄點解咁睇好佢 , 但他自己想番拉科魯尼亞

拉科出手咁低,第二次都係報14m,梗係被拒,阿記要20m都好合理姐,拉科睇佢出手都唔慌會比,愛隊就比佢啦,剩返大約1個星期都關轉會窗啦。唔係話我好睇好佢,而係市場真係無乜選擇,佩雷斯已係英超證明過自己,風險自然低又可以即食,價錢唔高,試問重有邊個揀?
回復 支持 反對

拖肥主席

Forever_Fan 發表於 2017-8-23 21:22
同意,堀金又點會返來踢? 愛隊出得幾高人工? 佢返得來踢明顯唔係為錢,但我覺得佢由國家隊退役是有些可惜 ...

睇到呢單新聞, 我都有D驚訝

因為佢肯返黎, 唔少人都認為由於佢仲想踢世界杯
“Two thirds of the world is covered by water, the rest is covered by James McCarthy.”
回復 支持 反對

1萬

拖肥球星

Forever_Fan 發表於 2017-8-23 22:46
拉科出手咁低,第二次都係報14m,梗係被拒,阿記要20m都好合理姐,拉科睇佢出手都唔慌會比,愛隊就比佢啦 ...

李斯特城施利文尼
回復 支持 反對

1萬

拖肥球星

wahton 發表於 2017-8-23 23:30
睇到呢單新聞, 我都有D驚訝

因為佢肯返黎, 唔少人都認為由於佢仲想踢世界杯 ...

咁今季如果專注球會踢得好好,也唔係無球員退出國家隊後隔段時間再出山的先例,下年也可以話因為英足總教練領隊球迷的誠意打動佢再出山踢世杯。
回復 支持 反對

1萬

拖肥球星

辛度無跟大軍去克羅地亞 , 傷得好緊要. ?
回復 支持 反對

1萬

拖肥球星

barker 發表於 2017-8-24 04:16

可能想車仔先出主力,歐霸外出副選都夠殺啦,我地隊的副選都唔差。
2021-22 球季目標:
1. 聯賽前6名
2. 最少一個盃賽冠軍
回復 支持 反對

1萬

拖肥球星

barker 發表於 2017-8-24 04:16

Everton will be without Davy Klaassen and Sandro Ramirez for Thursday’s UEFA Europa League play-off second leg against Hajduk Split.

Manager Ronald Koeman also confirmed James McCarthy will be absent with a knee complaint, while Ramiro Funes Mori, Yannick Bolasie [both knee], Seamus Coleman [leg] and Ross Barkley [hamstring] remain sidelined.

“Sandro did not travel and neither has Davy Klaassen, who got a knock on his foot,” confirmed Koeman at his pre-match press conference. “Davy will be out for at least one week but he will be fit after the international break.

“Sandro is a doubt for Sunday’s game [against Chelsea].

“James McCarthy has a knock on his knee and, also, normally after the international duty, he will be available.”

傷晒
2021-22 球季目標:
1. 聯賽前6名
2. 最少一個盃賽冠軍
回復 支持 反對

拖肥球星

Forever_Fan 發表於 2017-8-23 17:40
愛華頓今季大手買人,見你缺前鋒,唔抬高個價先奇,其他球會買絕對係愛隊的一半價錢,倒不如用青訓算啦, ...

我都認為可以用DCL

I'm Evertonian since 1986-87 season!  COYB~~~
回復 支持 反對

拖肥球星

barker 發表於 2017-8-23 22:15
唔明 Fan 兄點解咁睇好佢 , 但他自己想番拉科魯尼亞

唔係喎, 簽唔到柱躉, 簽LUCAS PEREZ呢種擅打反擊, 有速度有少少身型, 同擅於竄擾既都係唔錯既選擇.

I'm Evertonian since 1986-87 season!  COYB~~~
回復 支持 反對

拖肥隊長

朗尼退國家隊單料︰講真,明知國家隊無正選踢....問題係基本上已輪為第4第5選...呢刻真係無乜必要下下舟車勞動去打友誼賽...或者90 分鐘補時入替踢垃圾時間。
英軍單箭頭一定出簡尼...雙鋒就搭華迪....輔锋用阿里....打反擊靠史端寧....就算講機會....年青O既巴克里機會都大過朗尼...
朗尼專心打球會係明智O既....都係果句....你單季打返聯賽入15球(唔計12碼)....助攻10球....我唔信媒體唔嗌佢復出囉.....到時風風光光打正選仲好_
回復 支持 反對