請選擇 進入手機版 | 繼續訪問電腦版

香港愛華頓迷討論區

QQ登錄

只需一步,快速開始

搜索
樓主: 爆炸拖肥糖

愛華頓轉會討論區 2017-2018球季

拖肥隊長

Forever_Fan 發表於 2017-6-27 16:02
According to a report in the Daily Mail, Everton are hoping to make a breakthrough in their bid to s ...

比夠3000 萬佢啦,呢件有升值潛力
回復 支持 反對

1萬

拖肥球星

EVERTON twitter breaking : sandro and EVERTON have agreed to announce the deal after the EURO U21 semi tonight
回復 支持 反對

1萬

拖肥球星

Everton defender Brendan Galloway is the latest name to be linked with a move to Nottingham Forest.

The England under-21 international spent a frustrated spell on loan at Premier League side West Brom last season, seeing that move cut short in April.

The youngster revealed he had spoken to boss Ronald Koeman about his future before jetting off on holiday for the summer, and is looking forward to returning to the club amid talk of a move away.

如果今季都係無乜機會就不如走都無乜錯的 話晒好快就到22歲
2021-22 球季目標:
1. 聯賽前6名
2. 最少一個盃賽冠軍
回復 支持 反對

1萬

拖肥球星

愛華寶寶 發表於 2017-6-27 16:36
比夠3000 萬佢啦,呢件有升值潛力

呢件真係唔明點解搞禁耐...一年約,擺低30M,要就要,唔要我地就買第二個。
下星期已經開操...我地最唔穩的地方除左攻擊線就係中堅,唔早D搞掂都唔知等乜...
呢個位明明就點都要買...唔通為左個幾M,浪費時間...?呢D英人,打多兩三年,又可以賣60M出去...
根本無必要驚蝕。
回復 支持 反對

1萬

拖肥球星

Fuko~ 發表於 2017-6-27 17:49
呢件真係唔明點解搞禁耐...一年約,擺低30M,要就要,唔要我地就買第二個。
下星期已經開操...我地最唔穩 ...

今日先攪掂位尼日利亞年青前鋒先喇 , 唔好批評朗奴高文的買人速度快或慢
回復 支持 反對

1萬

拖肥球星

EVERTON twitter : 傳巴克里會簽新約
回復 支持 反對

1萬

拖肥球星

barker 發表於 2017-6-27 18:10
EVERTON twitter : 傳巴克里會簽新約

正如我之前所講,係真的話其實係好事,現時一個攻中閒閒地都40m,重要佢係自己球會培養的英人,我樂見其成
2021-22 球季目標:
1. 聯賽前6名
2. 最少一個盃賽冠軍
回復 支持 反對

1萬

拖肥球星

Forever_Fan 發表於 2017-6-27 18:25
正如我之前所講,係真的話其實係好事,現時一個攻中閒閒地都40m,重要佢係自己球會培養的英人,我樂見其 ...

sandro to EVERTON announce tomorrow morning
回復 支持 反對

1萬

拖肥球星

Forever_Fan 發表於 2017-6-27 18:25
正如我之前所講,係真的話其實係好事,現時一個攻中閒閒地都40m,重要佢係自己球會培養的英人,我樂見其 ...

我唔同意...特別係如果球會為左呢條友,整個份新約,將週薪由原先100k加到去120k甚至140k。
你以後點樣對著班話要續約的球員??條友唔單止當球會deadline係冇到,一句聲都冇出過。
認真,你話佢5月個陣同球會嘈話人工唔夠唔簽,禁係球會欠佢,我地冇能力。
家下條友似係知道熱刺又唔會出高價,球會又企硬冇呢個價唔放。出年又想踢世界杯,所以唔可以坐冷板,家下咪放風話想簽lo。
回復 支持 反對

1萬

拖肥球星

Fuko~ 發表於 2017-6-27 18:43
我唔同意...特別係如果球會為左呢條友,整個份新約,將週薪由原先100k加到去120k甚至140k。
你以後點樣對 ...

我又無話讚成突然加人工,之前份約係點,依家就係點,十萬週薪唔差了,呢類續約時球員跳舞的其實亦唔少見,我又唔覺巴克利係呢件事上好難睇,其實佢一直好低調,又無因為咁對球會和領隊講唔好的說話,反而以前見過一些跳舞的球員會對外係傳媒度講球會和領隊壞話,所以如果佢肯簽約,我唔認為係壞事,加上卡拉臣加盟也會引入競爭,讓佢知道要努力,無野係必然的,這是好事
回復 支持 反對