香港愛華頓迷討論區

QQ登錄

只需一步,快速開始

搜索
樓主: 拖肥糖
打印 上一主題 下一主題

對車路士又無人開post

拖肥球星

樓主
Fuko~ 發表於 2016-11-6 03:23
所以我幾認同英國球迷講,人地干地會不斷改進隊波。
領先三四球,都仲激過我地就知,佢幾有熱情...
反觀 ...

咁又唔能夠咁講, 今場之前我地都有唔少改進左既地方, 都唔可以話RK冇做野, 只係車仔一直買落都係WORLD CLASS既

半場輸3粒後生仔一定係散, 就算今季買人我都仍然覺得欠缺場上真正領袖喝住隊波鬧住隊波, 明顯巴利威廉斯都唔係.  中場控制力問題從馬仔到而家都一直存在著, 巴利一向都唔係呢類型(或者技術意識上佢得但係身體話比大家知佢做唔到), 巴克利更加做唔到, 收購唔到WITSEL其實係幾傷.  買係可以解決問題, 但當然唔係全部, 今時今日條中場缺乏組織控制類型既時候, 我自己更深信球隊一定要買CM BOX TO BOX同攻中係最緊要.  手上人腳冇呢類人腳就係冇, 亦都冇得話練就練到出黎.  

而且今場我地最有創造力既米拉同DEL BOY都唔出, 基爺停賽, 咁作客車仔0射門都好正常

小豬要到的話, 我諗借半季用對我地係有用, 但係小豬唔係話唔會踢曼聯之外既英超隊咩?

I'm Evertonian since 1986-87 season!  COYB~~~
回復 支持 反對

拖肥球星

沙發
Forever_Fan 發表於 2016-11-6 12:14
舒韋恩史迪加周薪達20萬鎊,而且無復當年勇,一半愛華頓都要出10萬鎊,唔知係咪真係幫到手 ...

半季冇問題, 幫手頂到完季然後RK同WALSH揾獵物

I'm Evertonian since 1986-87 season!  COYB~~~
回復 支持 反對

拖肥球星

板凳
Fuko~ 發表於 2016-11-6 16:09
而家開始流行打3中堅,我相信唔駛幾耐會好流行。再講,車仔個打法都掩飾到佢地防守弱的弱點。
其實我地都 ...

唔係唔得, 但係"BARRY/MCCARTHY/聰明仔"呢個位要用BESIC打

回復 支持 反對