香港愛華頓迷討論區

QQ登錄

只需一步,快速開始

搜索
樓主: barker
打印 上一主題 下一主題

2016-2017 EPL ( week 4 ) sunderland ( away )

1萬

拖肥球星

Bolasie 真係值二千五百萬英磅喇
回復 支持 反對

拖肥隊長

對中堅超穩,起到腳都封哂,係高波輸身高,好在堡堡身形塔救
回復 支持 反對

拖肥隊長

對面個 L KONE 都好勁, 我地前面對住佢都冇啖好食, 希望下季可以買到佢
回復 支持 反對

1萬

拖肥球星

逢勸大家唔好太樂觀...前4場,除左熱刺都係d應該要嬴的波。
10月中鬥曼城先見真章。希望呢場之前,球員盡快提升狀態,特別係lukaku...
回復 支持 反對

拖肥球星

QQ
LUKAKU身價升著唔少了喔!狀態fit曬!
不鸣则已!
回復 支持 反對

1萬

拖肥球星

Fuko~ 發表於 2016-9-13 14:15
逢勸大家唔好太樂觀...前4場,除左熱刺都係d應該要嬴的波。
10月中鬥曼城先見真章。希望呢場之前,球員盡快 ...

未來3場聯賽都係d應該要贏的波,米杜士堡,邦尼茅夫和水晶宮,希望能全勝,以排名前3迎接曼城一戰
2021-22 球季目標:
1. 聯賽前6名
2. 最少一個盃賽冠軍
回復 支持 反對

拖肥隊長

Fuko~ 發表於 2016-9-13 14:15
10月中鬥曼城先見真章。希望呢場之前,球員盡快 ...

起碼今季對弱隊可以全拿3分, 防守有改善, 見到以往高文教修咸頓一向水準, 有紀律性防守, 唔會贏波都被人迫和, 反CUP
今場夠膽半場收起巴克利, 如果係馬仔邊會甘做, 話曬契仔, 第三球M11 放到直線比LUKAKU追, 而巴克利應該做唔到, 人地唔係打開個位都可以係中間放到波, 巴克利係米要反省下自已作為攻中, 帶唔帶得起隊波, 球會已經開出10萬磅周薪新約, 佢仲要話要諗諗, 唔係自已青訓, 邊會比甘多機會佢, 現在有錢買個攻中好過啦
尼幾場D換人都合理, 針對當時局勢換人, 而唔係只位換位
今季打法起碼直接左, 唔係9搓, 上季我真係睇睇下都想訓, 今季2邊落底, 交波向前多左
今季總體 係BALANCE 左, 但後防3個主力都3字頭, 下季搵到 L KONE 替隊長就好, GALLOWAY 收番準備頂拜恩斯
回復 支持 反對

1萬

拖肥球星

evertonfan1986 發表於 2016-9-13 14:38
起碼今季對弱隊可以全拿3分, 防守有改善, 見到以往高文教修咸頓一向水準, 有紀律性防守, 唔會贏波都被人迫 ...

garbutt 頂拜恩斯,galloway 不如試下改踢中堅呀

不過我相信下季 baines 和隊長應該重踢得
2021-22 球季目標:
1. 聯賽前6名
2. 最少一個盃賽冠軍
回復 支持 反對

1萬

拖肥球星

evertonfan1986 發表於 2016-9-13 14:38
起碼今季對弱隊可以全拿3分, 防守有改善, 見到以往高文教修咸頓一向水準, 有紀律性防守, 唔會贏波都被人迫 ...

始終對手比較弱,好難係現階段下太樂觀。而且我地仲處係換領隊的蜜月期...
過多一兩場,人地識點守我地,部分球員開始傷又或者狀態下滑,到時先知點。
回復 支持 反對

1萬

拖肥球星

【now.com體育】愛華頓宣佈捐出20萬英鎊,資助新特蘭癌症小球迷的醫療費。 愛華頓周一英超作客以3:0擊敗新特蘭,主隊入場時由一名患癌症的球迷帶領入場,他還在場上接受球迷5分鐘的鼓掌歡迎,場面感人。原來這位小孩叫巴迪利(Bradley Lowery),今年5歲,需要籌集70萬英鎊的治療費,從而可以赴美國接受治療。 愛華頓方面也很有心,賽後透過社交網站宣佈將捐出20萬英鎊支持巴迪利,「我們每一位愛華頓人都支持他,希望他治療順利。我們也邀請巴迪利在次循環作客葛迪遜公園球場時,到來觀看比賽,我們也將讓球員在球衣上簽名用作拍賣用途,所有收益悉數用作他的治療費。」 愛華頓的做法馬上得到球迷和網友的表揚,Ayden Callaghan在球會官方Twitter寫道:「這家球隊從上而下都令人尊重,多謝支持這次行動的人。」
回復 支持 反對