香港愛華頓迷討論區

QQ登錄

只需一步,快速開始

搜索
樓主: James_Beatkit
打印 上一主題 下一主題

愛華頓轉會討論區 2016-2017球季

關閉 [複製鏈接]

拖肥正選

Forever_Fan 發表於 2017-6-24 00:05
去中國搵埋最後一浸錢,無可厚非

好慘 係黑貓有段時間打得唔差 佢成日一有表現就即刻傷 無限loop

同禾根一樣可惜 都係得個傷字

話時話禾根而家去左邊 有無人知
回復 支持 反對

1萬

拖肥球星

him0014028 發表於 2017-6-24 00:23
好慘 係黑貓有段時間打得唔差 佢成日一有表現就即刻傷 無限loop

禾根仲效力英甲貝利
回復 支持 反對

1萬

拖肥球星

him0014028 發表於 2017-6-24 00:23

https://en.wikipedia.org/wiki/James_Vaughan_(footballer,_born_1988)

上季37場英甲聯賽入24球,所以我成日話其他二線聯賽入球數字唔代表乜,蘇超又好,荷甲都好
2021-22 球季目標:
1. 聯賽前6名
2. 最少一個盃賽冠軍
回復 支持 反對

1萬

拖肥球星

Forever_Fan 發表於 2017-6-24 00:34
https://en.wikipedia.org/wiki/James_Vaughan_(footballer,_born_1988)

上季37場英甲聯賽入24球,所以我 ...

captain jagielka say EVERTON will complete( plenty ) more transfers this summer , 唔通積隊長收到球會內幕消息
回復 支持 反對

1萬

拖肥球星

Forever_Fan 發表於 2017-6-24 00:34

上季37場英甲聯賽入24球,所以我 ...

唔係啦,佢係英甲個對抗性低左,少左傷,咪打番正常水準,禁高入球率。
你睇佢打英冠都入33場入14球就知佢唔傷,根本有料。佢太多傷先阻礙佢進步je。
回復 支持 反對

1萬

拖肥球星

They tweeted: 'Sandro Ramirez sign 4 seasons with the @Everton with the option to leave after the first year to another club'

原來都係第一年有...禁的話都唔難搞,打得好,我地都會早d俾份新約佢。
回復 支持 反對

1萬

拖肥球星

Fuko~ 發表於 2017-6-24 01:39
They tweeted: 'Sandro Ramirez sign 4 seasons with the @Everton with the option to leave after the fi ...

隨時一年後就話要去Atletico Madrid ,佢本來就想去,咁Q佢地呢季ban左買人先來我地度,呢條條款好似為佢地而設,希望將個買斷價定高d,唔係下季隨時後悔莫及,就跟今季的馬拉加一樣。
1. 聯賽前6名
2. 最少一個盃賽冠軍
回復 支持 反對

1萬

拖肥球星

Forever_Fan 發表於 2017-6-24 01:46
隨時一年後就話要去Atletico Madrid ,佢本來就想去,咁Q佢地呢季ban左買人先來我地度,呢條條款好似為佢 ...

禁又未必ge,馬體會家下話要番哥斯達。至於你話驚唔驚佢跳去其他球會,若果佢真係踢得好的,我地咪俾份好d的新約佢。而且始終到時佢先22歲,禁快去大會都唔一定有正選踢。
回復 支持 反對

1萬

拖肥球星

daily star : EVERTON 想要阿仙奴射手基佬特代替 Lukaku ?
回復 支持 反對

1萬

拖肥球星

According to reports from Ghanasoccernet, Premier League outfit Everton are leading the race to sign Chelsea owned defender, Abdul Rahman Baba.

Rahman joined Chelsea in August 2015 from German club Augsburg, and has made 15 Premier League appearances till date for the Blues.

He joined Schalke 04 on loan last season after failing to impress manager, Antonio Conte. He made 13 appearances for the Bundesliga club and was playing with confidence, but a horrific knee injury ruled him out of the second half of the season.

左閘,無理由買架,都係靚仔,用我地青訓唔好,估計流料
1. 聯賽前6名
2. 最少一個盃賽冠軍
回復 支持 反對