香港愛華頓迷討論區

QQ登錄

只需一步,快速開始

搜索
樓主: witzz
打印 上一主題 下一主題

新領隊人選

1萬

拖肥球星

利記入歐霸決賽,李城拿英超冠軍,一個好教練真係可以好緊要,化腐朽為神奇,下任領隊真係要好好選擇
回復 支持 反對

1萬

拖肥球星

In total, over the course of 256 games at Aston Villa and Sunderland, O’Neill signed 53 separate players, which helped him achieve a combined 39 percent win percentage, which doesn’t seem quite worth it, really. Given that Everton have just come into some new money after fresh investment, this wouldn’t be the first name you’d think of to trust spending it, especially with such a poor recent record in the Premier League at two clubs that gave him total control of proceedings, so there’s no room for him to claim he didn’t have things done his own way.

比佢坐領隊位,佢又係有買大量水貨的 bad record,教2間英超球會成績也是勁差~
2021-22 球季目標:
1. 聯賽前6名
2. 最少一個盃賽冠軍
回復 支持 反對

1萬

拖肥球星

柏歷堅尼將在今季完結後「讓位」予哥迪奧拿,結束3年執教曼城的日子,外界盛傳他很大機會加盟意甲AC米蘭,不過柏帥在對阿仙奴前的記者會上這樣說:「我在賽季完結後會再看看有什麼選擇,現在只想盡可能取得最好結果。我不知道將來會如何,但繼續留在英超會令人感到快樂。」

「對我來說英超是世上最佳聯賽,所有球隊都充滿競爭力,亦有能力帶來很多好球員。當然再次有3支西班牙球隊打入兩個歐洲賽決賽,但英超仍是最佳的聯賽,我有信心可以在這裏建立一支具競爭力球隊。」

如果想留係英超,曼城,車仔,曼聯,利物浦,阿仙奴應該下季都名花有主,就只有選擇愛華頓
1. 聯賽前6名
2. 最少一個盃賽冠軍
回復 支持 反對

1萬

拖肥球星

講真丫,我地又唔係無錢,都唔知點解成日傳埋d2打6教頭,乜全世界有d名氣的教頭都無得揀咩?
1. 聯賽前6名
2. 最少一個盃賽冠軍
回復 支持 反對

1萬

拖肥球星

barker 發表於 2016-5-8 16:08
BBC holland : Ajax coach Frank de boar 有興趣執教愛華頓

呢個咪又係2打6,做球員佢就叻,做領隊佢又叻係邊?
回復 支持 反對

1萬

拖肥球星

barker 發表於 2016-5-8 16:38
但英格蘭爱隊 Fans 對他執敎 EVERTON 持正面態度 而且阿積士今晚作客赢波就可奪得今季聯賽冠軍 ...

阿積士贏聯賽冠軍都無技術含量,係荷蘭阿積士根本無對手,贏了又代表乜? 保亞斯咪一樣係葡萄牙波圖打到曉飛,一到英超咪變左小貓
回復 支持 反對

1萬

拖肥球星

barker 發表於 2016-5-8 17:00
咁朗奴高文點計 ? 他之前在荷甲執教川迪, 今季在 southampton 教得不錯

係我眼中,朗奴高文都只係一線尾二線頭的領隊,佢比法蘭廸保亞唔同,佢除左做領隊的經驗更多,佢係荷甲,葡超和西甲打過滾,經驗過西甲頂級聯賽的洗禮,法蘭廸保亞根本無法比較。
回復 支持 反對

1萬

拖肥球星

barker 發表於 2016-5-8 16:58
荷甲仲有 PSV 燕豪芬, 飛燕諾, 阿爾克馬爾

呢幾隊都無阿積士的資源,其實贏到冠軍係證明唔到佢的實力,而且只教過一隊阿積士,無經歷過不同聯賽不同球會,經驗一定較差
回復 支持 反對

1萬

拖肥球星

laukarwing 發表於 2016-5-8 19:20
就係因為愛隊不是宇宙最强,所以無得揀。

我地球會就算唔係宇宙最強,也無必要搵二三線領隊羅,一線的領隊我地就算請唔到最強,一線中或下的領隊都得掛.....
回復 支持 反對

1萬

拖肥球星

barker 發表於 2016-5-8 22:28
今季荷甲冠軍係 PSV 燕豪芬

一個無係頂級聯賽帶領過球隊的領隊,請問你覺得佢算唔算一線領隊?
回復 支持 反對