香港愛華頓迷討論區

QQ登錄

只需一步,快速開始

搜索
樓主: witzz
打印 上一主題 下一主題

新領隊人選

1萬

拖肥球星

EDDIE HOWE will be in contention for the Everton job if Roberto Martinez gets the sack.

The Bournemouth boss is highly regarded at Goodison Park after getting his club into the Premier League and surviving this season.

He had long-term admirers BEFORE Farhad Moshiri became majority investor at Everton this season.

But influential figures at the club still believe the 38-year-old is a star manager for the future.

Argentinian coach Marcelo Bielsa, 60, will also be considered despite concerns over his lack of English.

But that would not be a problem for Bucks-born Howe, who is in his second spell as boss at Dean Court and also played there before hanging up his boots.

我就唔想搵 EDDIE HOWE,38歲,帶隊經驗不多,頂級聯賽機會更少,以我地規模,無需要搵佢
2021-22 球季目標:
1. 聯賽前6名
2. 最少一個盃賽冠軍
回復 支持 反對

拖肥隊長

我地可以搵個有份量領隊, 都係搵個識打防反, 改善番個後防先再講
回復 支持 反對

1萬

拖肥球星

evertonfan1986 發表於 2016-4-24 12:22
我地可以搵個有份量領隊, 都係搵個識打防反, 改善番個後防先再講

我估而家都係柏歷連尼或比爾沙機會大的
回復 支持 反對

1萬

拖肥球星

barker 發表於 2016-4-24 13:07
我估而家都係柏歷連尼或比爾沙機會大的

比爾沙我諗唔到佢有乜機會,講榮譽,講執教球會經驗都差,而且聽說佢連英文都唔係好識講,點教呀?

柏歷連尼我反而覺得機會較大,但我都想搵個打防反的領隊,所以佢都唔係我杯茶
1. 聯賽前6名
2. 最少一個盃賽冠軍
回復 支持 反對

1萬

拖肥球星

Forever_Fan 發表於 2016-4-24 13:13
比爾沙我諗唔到佢有乜機會,講榮譽,講執教球會經驗都差,而且聽說佢連英文都唔係好識講,點教呀?

柏歷 ...

但他可能係 Moshiri 杯茶
回復 支持 反對

1萬

拖肥球星

防反同技術流,我比較傾向技術流。一黎唔駛買禁多球員番黎都夠用,二黎打防反對著弱隊打901,隨時又一堆0:0...
回復 支持 反對

1萬

拖肥球星

Fuko~ 發表於 2016-4-24 14:16
防反同技術流,我比較傾向技術流。一黎唔駛買禁多球員番黎都夠用,二黎打防反對著弱隊打901,隨時又一堆0:0 ...

咁就要個教練識變啦,對弱隊可以轉打4-2-3-1
1. 聯賽前6名
2. 最少一個盃賽冠軍
回復 支持 反對

1萬

拖肥球星

Forever_Fan 發表於 2016-4-24 11:27
EDDIE HOWE will be in contention for the Everton job if Roberto Martinez gets the sack.

The Bournem ...

Eddie Howe 係 evertonian 嚟
回復 支持 反對

拖肥隊長

Fuko~ 發表於 2016-4-24 14:16
防反同技術流,我比較傾向技術流。一黎唔駛買禁多球員番黎都夠用,二黎打防反對著弱隊打901,隨時又一堆0:0 ...

當然唔係一味靠守啦
防反一樣可以打高位, 向前壓做迫搶, 愛記人腳唔差, 來緊又有錢買人, 搵D高質中前場配合, 好似李城, 有時都係靠個人質素入波
最緊要係個領隊調較番成隊防守意識, 今季真係睇到眼火爆, 防守仲衰過D榜尾
回復 支持 反對

1萬

拖肥球星

Forever_Fan 發表於 2016-4-24 13:13

柏歷 ...

下星期六聯賽主場對般尼茅夫仲係馬天尼斯帶 ?
回復 支持 反對