香港愛華頓迷討論區

QQ登錄

只需一步,快速開始

搜索
查看: 24094|回復: 26
打印 上一主題 下一主題

Lampard sacked as Everton Manager

拖肥正選

樓主
分享到:  QQ好友和群QQ好友和群 QQ空間QQ空間 騰訊微博騰訊微博 騰訊朋友騰訊朋友
收藏收藏
回復

1萬

拖肥球星

推薦
laukarwing 發表於 2023-2-2 11:17
愛華頓根本冇錢。冇買新球員都可以理解。

不全然因為錢,有班主想賣盤唔想投入,也有新領隊未到位唔知買入什麼類型的球員,買錯又係浪費,加上下季未知會否降班,如若降班又是否值得支付新球員薪金?而且全隊接近三分一球員今季約滿,如若降班,自然方便全隊重組,現時買入球員,唔湯唔水,自然會睇定一些,估計管理層已經有降班的心理準備。
回復 支持 1 反對 0

1萬

拖肥球星

沙發
意料中事,問題最後係邊一個接手。

Paul Tait and Leighton Baines will take training until a new manager is appointed, the club said.

回復 支持 反對

拖肥正選

板凳
有傳比爾沙, 列斯前教練, Sean Dyche 般尼前教,
又或者大sam, Moyes, Ronney.....

不過我好想big dun返黎
回復 支持 反對

1萬

拖肥球星

地板
evertonian95 發表於 2023-1-24 19:22
有傳比爾沙, 列斯前教練, Sean Dyche 般尼前教,

moyes除非被炒姐,否則點會過來?我倒是希望佢返來教,但機會好細。搵朗尼的話又真係搵 big dunc好過,大Sam就算啦,Dyche其實都大機會,但我唔覺佢跟big dunc有好大不同。
回復 支持 反對

1萬

拖肥球星

Forever_Fan 發表於 2023-1-25 01:35
moyes除非被炒姐,否則點會過來?我倒是希望佢返來教,但機會好細。搵朗尼的話又真係搵 big dunc好過,大 ...

sky sports 傳哈辛赫圖
回復 支持 反對

1萬

拖肥球星

Everton have been put up for sale by Farhad Moshiri, who is looking for offers of more than £500m for the Premier League club.

In recent months Moshiri has sought outside investment but he has finally put Everton on the market, and would consider a minority or majority sale. A number of potential buyers have expressed interest.

睇下賣得走先,定係有新領隊先,雖然伊朗佬話唔係賣,只係引入新投資者
2021-22 球季目標:
1. 聯賽前6名
2. 最少一個盃賽冠軍
回復 支持 反對

1萬

拖肥球星

evertonian95 發表於 2023-1-24 19:22

另外比爾沙識攻唔識守,愛隊球員走動又慢,根本唔切合佢的戰術。而比爾沙的戰術不是大勝就是大敗,往往帶領球隊行唔到幾遠。
回復 支持 反對

拖肥球星

問題不單是領隊人選, 仲有其他球隊搶我地D 球員(哥頓, 安拿拿......)
今次真係屋漏兼逄連夜雨
回復 支持 反對

1萬

拖肥球星

Marcelo Bielsa is ready to accept Everton but only wants to join in the summer.

Even if Everton do get relegated Bielsa is not against the idea of starting the season in the Championship.

However Everton are pressing and ‘non-stop’ talks have taken place.

似乎隊波有D想唔理禁多,總之賭一次。我個人黎講我就希望比爾沙可以妥協半季,唔好一下推班波打佢個套。
回復 支持 反對

1萬

拖肥球星

Fuko~ 發表於 2023-1-26 00:43
Marcelo Bielsa is ready to accept Everton but only wants to join in the summer.

Even if Everton do  ...

前幾任領隊買的球員根本唔係比爾沙杯茶,夾硬請比爾沙,我不認為對球會成績會有改善,無論比爾沙係阿根廷時代或列斯聯,佢都要球員速度快,體能佳,現時的愛華頓做得到嗎?到最後又係花一大筆轉會費,然後隊波的球員變得大雜燴一樣,一大堆不合戰術的球員,如果一兩年比爾沙又被炒,變得又好似朗奴高文被炒一樣,一大堆冗員係度,高薪低能又賣唔走。
回復 支持 反對