香港愛華頓迷討論區

QQ登錄

只需一步,快速開始

搜索
返回列表 發新帖
樓主: wahton
打印 上一主題 下一主題

主場對曼城

1萬

拖肥球星

ginger 發表於 2022-2-28 16:55
今場其實踢得唔差,講真我地主場同作客真係兩班波黎,輸係輸在中堅兩個派膠孖寶永遠唔會令人失望,起碼會派 ...

睇返精華,我真係睇到嬲左。唔好講話英冠,英乙都唔會踢唔走個波啦。
我要交學費,點解唔俾班夫韋治? 今季究竟俾MK累左幾多分走?
佢根本係應該要雪一排後備,反省下先可以再俾佢踢。
我地冇幾多場俾佢浪費LO。唔該,下場踢佢落後備啦!!!
至於賀基治,我反而唔怪佢呢球,佢半閘到個波反而減慢左球速,好易踢先係。
錯有錯著,起碼唔會係罪人。但米高堅...就算降班都要送佢走。
回復 支持 反對

拖肥主席

球證會主席私人道歉,屌你死左人啦!

將球證同var球證重罰先有用!
Paul Tierney and VAR referee Chris Kavanagh are piece of shits
回復 支持 反對

拖肥隊長

場場波個走向都係差唔多.....米高堅尼派下膠, 前鋒就應該把握入O既波射唔入.....
因為太夜我只睇左精華.....李7 球半單刀把握係咪可以好D?
莊祖堅尼隻左腳根本就生蟲O既.....呢2場已先後見佢左腳起腳但射到離行離列
到米高堅尼派果下....我直頭唔知佢想點.....望住個波慢慢向自己右腳來....佢慢動作模式居然比唔到反應.....
到應該要比的十二碼無比.....唉....足球就係咁.....90分鐘發生的.....過去左同你道個歉又如何?
今場只能比到球員自己知道.....主場其實只要踢返信心出黎.....要同曼城拼都有可能.....希望佢地把握到之後主場O既比賽.....我地宜家實際排尾4 ,多尾3 一分.....但比般尼打少2場。即係實際有7分可以自己去爭....而且我地同尾5列期, 尾6 班煏特少一分同五分....但打少3場同4 場。.....真係要靠自己。

回復 支持 反對