香港愛華頓迷討論區

QQ登錄

只需一步,快速開始

搜索
樓主: evertonian95
打印 上一主題 下一主題

客場對諾域治 1/15號 11.00pm

1萬

拖肥球星

樓主
barker 發表於 2022-1-16 18:44
而家傳 BIG DUNC 同 baines 暫時一齊接手球隊

Everton Football Club can confirm the departure of Rafael Benitez as first team manager.

Benitez, who joined Everton in June 2021, has left the Club with immediate effect.

An update on a permanent replacement will be made in due course.

官宣
回復 支持 反對

1萬

拖肥球星

沙發
ginger 發表於 2022-1-16 12:08
再唔炒肥賓真係英冠見,根本黎到係拆散隊波仲衰過鳩文,入返黎啲貨又得啖笑,件烏克蘭仔,digne踢得幾差都 ...

其實邊個來都死,本來已經唔夠人,但請肥賓返來球會無科水買人,同DoF又唔咬弦,其實DoF呢個制度係我隊無成功過,何必再搞?加上傷病疫情令球隊唔夠人踢,基本誰來也無得搞
回復 支持 反對

1萬

拖肥球星

板凳
Fuko~ 發表於 2022-1-17 12:18
首要都係請Dof, 跟著佢發辦請咩領隊先make sense

無謂再請DoF,請咁耐無個有用,換幾個咪又係咁,只會同領隊吵架,跟舊時咁領隊搞掂所有野算啦
回復 支持 反對

1萬

拖肥球星

地板
barker 發表於 2022-1-17 20:49
最新消息比利時足總唔肯放馬天尼斯走

馬天尼斯都係搏一舖,佢係老莫離開後請咁多個領隊來講,算係較好的一個,不過當然老莫走後個個領隊都太差了也有關係,蜀中無大將,廖化做先鋒
回復 支持 反對

1萬

拖肥球星

barker 發表於 2022-1-18 00:45
總之找新主帥嘅事 Moshiri 今次唔好再揀錯

不如俾bill叔叔揸fit啦,moshiri的眼光真係燈神來,選邊個錯邊個……
回復 支持 反對

1萬

拖肥球星

Fuko~ 發表於 2022-1-17 23:45
It’s gonna be Roberto Martinez. He wants to leave Belgium. We want to appoint him. The compensation ...

講真,我都覺,球會如果係請朗奴高文時請肥賓都唔會好似今日咁差,請得人返來又無錢買人,現有的人好多又高薪低能,呢幾年傷病又多,成隊medical team 直頭可以炒哂佢啦,DoF制度又係垃圾,永遠同領隊都唔咬弦,馬仔來到咪又係巧婦難為無米之炊。
回復 支持 反對

1萬

拖肥球星

witzz 發表於 2022-1-18 21:51
傳Moshri想賣盤

合理丫,投資億億聲,打極都係下半版,但老莫帶韋斯咸打到風山水起,唔可能返來救亡護級,未來睇唔到前景的球會,moshiri唔通嫌錢腥年年投錢咩?
回復 支持 反對

1萬

拖肥球星

witzz 發表於 2022-1-19 11:54
"We've got an owner who looks at Everton like he's playing Football Manager and Bill Kenwright, wh ...

moshiri插手太多球會營運,包括領隊和球員,當時既然佢任命左DoF,就應該放手俾佢去做,雖然我覺得DoF係我地球會係唔work的
回復 支持 反對

1萬

拖肥球星

Fuko~ 發表於 2022-1-20 15:29
下? 呢單嘢點計班外國球迷應該有份…到今日佢哋仲係唔明,仲係覺得佢教得差。 ...

其實環觀近年的領隊,老莫和馬仔已經係教得最好嗰兩個,而且佢哋買的球員都係最對辦
回復 支持 反對

1萬

拖肥球星

Fuko~ 發表於 2022-1-20 22:42
呢幾年個價值跌咗好多,年年想大搞唔踏實。終於都要縮水,慳錢洗又唔滿意。

Bid Dunc應該只會帶對維拉個 ...

用林伯就不如大鄧教,我覺得差別不大,其實我反倒希望賣盤,俾一個真心有sense的人搞,moshri由上任第一天我就唔覺佢識搞波,也無識人之明。
回復 支持 反對