香港愛華頓迷討論區

QQ登錄

只需一步,快速開始

搜索
樓主: Fuko~
打印 上一主題 下一主題

愛華頓 2021-2022轉會討論區及賽季總結

1萬

拖肥球星

Forever_Fan 發表於 2021-6-15 13:59
大家下季或後年,我們好大機會又再係呢度討論應該請邊個領隊,今季我去睇老莫帶韋斯咸好過,估唔到我95開 ...

咁講我哋鍾意嘅係隊波,唔係領隊。再講,好多嘢都未知知數,你又未知佢買咩人賣走咩人,諗住點用我哋隊波。
再講,以NUNO個打法,我敢講衰極有譜。起碼唔需要擔心降班。除非傷兵多到痴咗線…來季一定有前半版,只係呢個結果有幾符合大家期望。
我始終覺得,現有人腳GALITER會最啱我哋…
回復 支持 反對

1萬

拖肥球星

Forever_Fan 發表於 2021-6-15 14:45
搵紐奴我寧願Big Dun做領隊試下,橫掂紐奴的確無法說服我,正如當年請RK和MS的時候,我當年一樣無需知道 ...

雖然我都同你一樣唔睇好樓奴。但始終都係自己隊波領隊,點都俾幾分薄面佢。而且我望都望自己睇錯,跌眼鏡,帶到隊波上前四…咁所以一日未踢未開季,我就唔會拆佢台啦。
回復 支持 反對

1萬

拖肥球星

家下傳話樓奴帶太多backroom staff,所以管理層hold住咗。所以,隊波又傳話搵其他領隊。其實hold hold下,歐國杯分分鐘都踢完,唔知到時會唔會搵番馬仔呢?但賓賓同馬仔係外國愛迷眼中都幾反感下
回復 支持 反對

1萬

拖肥球星

Forever_Fan 發表於 2021-6-16 13:28
其實馬仔對得住愛迷有餘啦,佢當時無乜錢買人,好多時又係賣人先有錢買,佢幫球會買的人都叫對辦,盧卡古 ...

我雖然都係馬仔支持者…但若果佢仲係舊底個佢。你一定屌9佢有前冇後,唔識教防守。所以,真係請佢,中堅一定要個頂級有經驗湊住後防。同埋佢當時因為財力有限,佢可唔可以成立到套plan b轉打法呢?但正面睇,有佢教,進攻一定冇問題
回復 支持 反對

1萬

拖肥球星

Forever_Fan 發表於 2021-6-16 23:28
Kenwright wasn’t against the idea of pushing Benitez, but his first choice has always been to get ...

其實,老細今次都ok賓賓㗎,唔好搞錯!而家喺愛記球迷或者內部一啲管理層唔想…
回復 支持 反對

1萬

拖肥球星

reedlo16 發表於 2021-6-17 14:21
若落實,等睇記者會佢被問及為何加入small club做領隊。不過佢早日已急急認當年講錯。 ...

查實…呢啲嘲諷說話,有少自視好高嘅領隊都講過。都係失分賴地硬…細唔細都係十四年前嘅事,佢何嘗唔係失落到嚟教呢間佢嘲諷過嘅領隊。都咁多年啦,解釋得好好睇睇,咩嚟係爭標,一定全力砌低隔離街,有成績班球迷都濕晒啦。
回復 支持 反對

1萬

拖肥球星

愛華戰士 發表於 2021-6-18 13:47
暫時睇肥賓機會幾高。
以能力黎講,我認為宜家可以揀O既黎講肥賓算最適合。
- 只要係代表愛華頓, ...

所以我一直都話有冇新領隊,一啲位置點都要做買賣。DUMFRIES家下真係衰太遲入手,本來15M搞掂,家下你出到25M都要買。右閘唔可以再拖…
Nunes我反而有保留…打中中/防中位,簽得佢即係放棄明仔同戴夫甚至Tom Davis…Gomes可以做Deep lying minfielder, 要睇埋下個領隊邊個先知佢命運
回復 支持 反對

1萬

拖肥球星

愛華戰士 發表於 2021-6-20 11:29
50m 宜家呢個轉會市場買唔到咩好貨。卡法路雲需要隊友支援,其實我地隊波真係比唔到太多機會佢,所以佢上屆 ...

唔好傻~鴨仔仲未去到頂,又係英人,過一兩年起碼值過億。再講,食咗兩三年屎,一啖砂糖就賣走佢,冇過億條氣都唔順啦。
回復 支持 反對

1萬

拖肥球星

Twitter嗰邊有消息係預備緊contract…唔知係Nunes定係領隊個張。Anyway, 應該呢兩三日有消息~
回復 支持 反對

1萬

拖肥球星

家下傳馬仔回歸,所以我都話拖得越耐越有機會係馬仔。若果佢拎埋歐國杯先返嚟,我諗班外國愛迷可以收聲。
回復 支持 反對