香港愛華頓迷討論區

QQ登錄

只需一步,快速開始

搜索
樓主: Fuko~
打印 上一主題 下一主題

愛華頓轉會討論區 2020-2021球季

1萬

拖肥球星

彈地 發表於 2020-10-4 21:48
BBC:PSG借用堅恩1季

【Now Sports】愛華頓新球季表現可圈可點,不過陣中邊緣前鋒堅恩似乎已不在球隊的計 ...

紀律問題基本無得留低係正常
回復 支持 反對

1萬

拖肥球星

ngkk821 發表於 2020-10-4 18:00
題外話,我印象Moyes曾講過,佢教愛華頓無錢買人好慘,如果有錢一定教得更好,現在韋斯咸班波有技術嘅人, ...

我唔覺韋斯咸俾錢佢洗喎,佢已經做得唔錯,限米煮限飯,愛隊領隊無位,但如果佢肯來做DoF就好了
回復 支持 反對

拖肥隊長

彈地 發表於 2020-10-4 21:48
BBC:PSG借用堅恩1季

【Now Sports】愛華頓新球季表現可圈可點,不過陣中邊緣前鋒堅恩似乎已不在球隊的計 ...

去到咪一樣無得踢!
回復 支持 反對

拖肥隊長

B.Godfrey幾時簽呀?無左聲氣的?
回復 支持 反對

拖肥隊長

嘩!利狗比维拉大抄!
回復 支持 反對

1萬

拖肥球星

八十年代的愛迷 發表於 2020-10-5 04:17
嘩!利狗比维拉大抄!

輸咁多球真係少見,曼聯都失分
回復 支持 反對

拖肥隊長

witzz 發表於 2020-9-29 11:04
賭神係有質素,踢波又有heart,值得俾個機會佢

正宗中鋒我地暫時得返DCL一個,要去打晒咁多場未必得.....KEAN 應該好快確認借去PSG...杜遜好返乖乖地應該都有得輪換打下O既。
回復 支持 反對

1萬

拖肥球星

愛華戰士 發表於 2020-10-5 09:06
正宗中鋒我地暫時得返DCL一個,要去打晒咁多場未必得.....KEAN 應該好快確認借去PSG...杜遜好返乖乖地應 ...

借走左!我估借Milk/Josh king大機會成事先會咁做
回復 支持 反對

拖肥隊長

Forever_Fan 發表於 2020-9-29 15:36
仲有3個星期,我地2個中堅都可以出得,唔值花咁多錢買中堅回來,外借就算啦 ...

其實中堅我覺得可以睇長遠少少,雖然話2個後生仔唔係話傷好耐,但始終真係容易傷。HOLGATE 舊年季尾開始到宜家持續傷,高佬新人19歲始終經驗都未足,就算用得都未必真係揹到飛。
宜家米高堅尼叫做打得最穩定;而米拿有D 時價海鮮波感覺,呢兩日傳得幾勁BEN GODFREY,呢件23歲仔又係大把前途。買返黎可以直接同2個正選爭位,睇片呢個新仔照坪速度同用波都好過MIRA 同堅尼 ,未必會係第三選擇。如果打得似樣.....真係可以試下玩3中堅陣....釋放甸尼同高文O助攻力.

同埋買返黎....下年轉會市場我地就可以賣咁個中堅.....以宜家中堅咁搶手....MIRA / 堅尼仍然有價有市。
回復 支持 反對

拖肥隊長

Fuko~ 發表於 2020-10-2 13:43
我諗從來個問題都係球員佢地本身身上...寧願等多半年至一年先減薪去下一隊。
好似呢D冇大志GE球員,唔怪 ...

最無需要O既一定係拉美利斯,比錫, 保拿斯,絕對要快D 清...100% 無機會出
禾確特 , 賓納特 ----- 呢2件都只係得2-3成輪換作用.....雞肋球員....食之無味棄之可惜
如果要出進攻球員....我認為GORDON 今年會更適合。

杜遜同GBAMIN....傷兵....呢一刻無可能有球隊肯要,希望康復後仲可以踢得下

湯戴維斯都係果句.....上場雖然踢個防中叫不過不失....但質素上真係只能踢到呢個水平....佢真係叫範範有D ...但無乜邊範係突出....踢中場你無D 特別殺著係好難用O既.....你防守佳都可以比你做個破壞防中角色...但佢無基耶O既全場奔走,亦無ALLAN 果種硬淨同位置感;你長傳好O既都可以墮後長炮;你組織力強都可以比你做個盤帶推進;你有遠射腳頭都可以比你禁區邊特襲.....可惜TD 真係無一範係超長....無錯佢算賣力....但如果我地今年要爭D 冠軍....TD 一定唔會係正選隊水平。上場佢打右閘有一球我好有印象, 截左對手波之後又係比埋D 醫院波短傳比占士.......如果借得走....我認為借佢去其他球隊會更理想。
回復 支持 反對