香港愛華頓迷討論區

QQ登錄

只需一步,快速開始

搜索
樓主: barker
打印 上一主題 下一主題

明晚 11:00pm vs newcastle ( away )

拖肥球星

樓主
我成日好驚作客聖占士公園唔知點解

I'm Evertonian since 1986-87 season!  COYB~~~
回復 支持 反對

拖肥球星

沙發
barker 發表於 2019-12-28 17:23
insigne 係唔係打施古臣的位置 ? twitter 講今日我地再傳梅頓斯

INSIGNE打左翼左中...買佢, 我頭號目標

MERTENS就唔好喇....

I'm Evertonian since 1986-87 season!  COYB~~~
回復 支持 反對

拖肥球星

板凳
Forever_Fan 發表於 2019-12-30 12:06
Insigne 又唔係年輕,買佢返來過2年就好似禾確特咁耐算啦,平就話姐,問題係佢唔平呢 ...

咁要買又年輕又勁既, 而家冇1億或者8 9千萬都買唔到, insigne呢d有質素3千零萬左右我覺得好OK, 起碼強化個陣容先有得衝.  

回復 支持 反對

拖肥球星

地板
barker 發表於 2019-12-30 14:40
但我問過睇開意甲的朋友話 insigne 身材較婑细同 bernard 差不多, 如果他踢英超是否適應得到 ? ...

HAZARD都係矮.....................
我另一個目標TORREIRA都係矮......INSIGNE走位幾好, 我唔擔心.

回復 支持 反對

拖肥球星

nsno 發表於 2019-12-30 15:14
最怕到時又要四五千萬,變咗另一個施古臣

講真4-5000就免喇...有MARCEL BRANDS既講價能力, 如果要簽我希望3000-3200左右.  不過.....係真先算啦報紙佬信唔過.

基本上人腳唔太需要太清洗(多餘既就唔駛講啦), 暫時我認為買2到3個身價係3000萬左右既, 26-29即食既提昇整體質素, 中堅我認為HOLGATE搭MINA夠用, 後補中堅冇心水...

需唔需要用上7-8000萬以上買個年輕核心, 視未來戰績如何, 而家我認為未係時候.

回復 支持 反對

拖肥球星

Forever_Fan 發表於 2019-12-30 16:13
佢30m未必得,有機會要50m,如果係咁就買來都無謂,始終28歲,費事30歲就好似禾確特咁跌哂watt ...

如我所講, 要睇下MARCEL BRANDS既講價功力.  FINAL要4000, 其實都心大心細.  

一切等打完猁場足總盃先會有D眉目....猁鏝都打完就真正知道需要D咩

回復 支持 反對