香港愛華頓迷討論區

QQ登錄

只需一步,快速開始

搜索
樓主: barker
打印 上一主題 下一主題

週三深夜聯賽盃八強 vs 李斯特城 ( 主埸 )

拖肥球星

樓主
Fuko~ 發表於 2019-12-17 12:06
得伊巴啱用。教下隻鴨個finishing都好。
我都想知佢會買咩中場...同埋佢都係打442同埋4231多 ...

安76唔多打翼, 442平行 / diamond或者4312....聖誕樹就算有伊巴, 2隻攻中都冇級數

暫時以我地人腳, 4312可行, 只係個人估

I'm Evertonian since 1986-87 season!  COYB~~~
回復 支持 反對

拖肥球星

沙發
Fuko~ 發表於 2019-12-18 15:14
問題應該唔難解決。班主其實想穩定隊波戰績去迎合新球場。唔係買埋啲空有名氣嘅黃昏球員,都冇咩問題。反 ...

暫時D NEWS講緊安76同BRANDS要點配合, 邊個話事...同有幾多BUDGET.......

預期估到就算唔係WINTER, SUMMER WINDOW應該會大清洗.  錢我諗唔係問題, 76要係轉會上面話事

I'm Evertonian since 1986-87 season!  COYB~~~
回復 支持 反對

拖肥球星

板凳
Forever_Fan 發表於 2019-12-18 15:48
如果安帥要話事,DoF制度可以收皮啦,而且傳佢要係1月有大筆資金買人,我希望佢肯俾機會牛奶仔,否則只係 ...

安帥用牛奶仔真係唔好諗咁多, 除非係朗尼級數.

人我支持買, 防中 攻中 中鋒真係唔夠班.  

回復 支持 反對

拖肥球星

地板
barker 發表於 2019-12-18 16:22
剛看到 daily mail 話安帥 stall

其實除左BBC / SKY / ESPN / ECHO之外, 其他我都係睇下算

回復 支持 反對

拖肥球星

reedlo16 發表於 2019-12-19 09:14
未看精華,但看球員評分,一對中堅得分都屬全隊最低……

條防中傷哂局推HOLGATE上去, 本身HOLGATE搭MINA其實打得唔算差, 一個23才一個25才, 有時係犯錯架喇, 中堅歲數黎講仲好幼嫩, 不過有見到進步緊.

MK今年26, 不過見咁多年佢真係得咁多, 佢真係到頂, 76應該會清佢.

所以我先非常期待安帥, 我地班後生仔有名帥指點, 希望可以突破到而家個樽頸位, 打得更好.  BIG DUNC亦都需要係名帥身上取經, 假以時日先真正夠料坐正愛記主帥, 我先至堅決反對老莫回歸.

如果ARTY係做柏祖助教而唔係光頭佬, 你又估下阿仙奴會唔會考慮ARTY......

回復 支持 反對

拖肥球星

Forever_Fan 發表於 2019-12-19 11:23
我驚安帥只係買即食,我地班牛奶仔都唔知有無機會出場,我地班牛奶仔呢幾年都叫係預備組聯賽羅下冠軍,有 ...

咁應該得高普同普捷天奴符合你要求

回復 支持 反對

拖肥球星

Fuko~ 發表於 2019-12-19 13:35
問心,呢幾年牛奶仔真係一般般...Tom仔賀基治同鴨鴨要三四季先真係有一隊尾質素...值唔值得真係好睇你點 ...

KEAN應該有實力, 都係未習慣, 如果簽到伊巴前線就夠.  攻中同防中先係問題所在, 另外可以既話引入INSIGNE就正

中堅清洗MK.  TD / HOLGATE / YERRY MINA係安76手下我相信有作為.  條中場一定要洗牌.....

回復 支持 反對

拖肥球星

barker 發表於 2019-12-19 14:30
中場安帥睇中羅馬兩將

人都未坐低就話安帥要買人, 都唔合理
NZONZI傳左冇3年都2年啦, 都唔明做咩成日返炒....

回復 支持 反對