請選擇 進入手機版 | 繼續訪問電腦版

香港愛華頓迷討論區

QQ登錄

只需一步,快速開始

搜索
樓主: barker

週三深夜聯賽盃八強 vs 李斯特城 ( 主埸 )

拖肥球星

Fuko~ 發表於 2019-12-18 15:14
問題應該唔難解決。班主其實想穩定隊波戰績去迎合新球場。唔係買埋啲空有名氣嘅黃昏球員,都冇咩問題。反 ...

暫時D NEWS講緊安76同BRANDS要點配合, 邊個話事...同有幾多BUDGET.......

預期估到就算唔係WINTER, SUMMER WINDOW應該會大清洗.  錢我諗唔係問題, 76要係轉會上面話事

I'm Evertonian since 1986-87 season!  COYB~~~
回復 支持 反對

1萬

拖肥球星

evertonarteta10 發表於 2019-12-18 15:33
暫時D NEWS講緊安76同BRANDS要點配合, 邊個話事...同有幾多BUDGET.......

預期估到就算唔係WINTER, SUMM ...

如果安帥要話事,DoF制度可以收皮啦,而且傳佢要係1月有大筆資金買人,我希望佢肯俾機會牛奶仔,否則只係浪費我地幾年都羅預備隊冠軍的青訓球員,但安帥一向都好似唔會俾幾多機會青訓球員
回復 支持 反對

拖肥球星

Forever_Fan 發表於 2019-12-18 15:48
如果安帥要話事,DoF制度可以收皮啦,而且傳佢要係1月有大筆資金買人,我希望佢肯俾機會牛奶仔,否則只係 ...

安帥用牛奶仔真係唔好諗咁多, 除非係朗尼級數.

人我支持買, 防中 攻中 中鋒真係唔夠班.  

I'm Evertonian since 1986-87 season!  COYB~~~
回復 支持 反對

1萬

拖肥球星

evertonarteta10 發表於 2019-12-18 15:58
安帥用牛奶仔真係唔好諗咁多, 除非係朗尼級數.

人我支持買, 防中 攻中 中鋒真係唔夠班.   ...

剛看到 daily mail 話安帥 stall
回復 支持 反對

拖肥球星

barker 發表於 2019-12-18 16:22
剛看到 daily mail 話安帥 stall

其實除左BBC / SKY / ESPN / ECHO之外, 其他我都係睇下算

回復 支持 反對

拖肥隊長

補時追平,不過最後輸12碼。
回復 支持 反對

1萬

拖肥球星

輸12碼都無得講,加上領隊懸而未決,安帥未來到已經傳要大清洗,軍心點都有些影響,大家都會擔心自己有無得留低,可能唔多唔少都會影響表現
回復 支持 反對

拖肥隊長

未看精華,但看球員評分,一對中堅得分都屬全隊最低……
回復 支持 反對

拖肥球星

reedlo16 發表於 2019-12-19 09:14
未看精華,但看球員評分,一對中堅得分都屬全隊最低……

條防中傷哂局推HOLGATE上去, 本身HOLGATE搭MINA其實打得唔算差, 一個23才一個25才, 有時係犯錯架喇, 中堅歲數黎講仲好幼嫩, 不過有見到進步緊.

MK今年26, 不過見咁多年佢真係得咁多, 佢真係到頂, 76應該會清佢.

所以我先非常期待安帥, 我地班後生仔有名帥指點, 希望可以突破到而家個樽頸位, 打得更好.  BIG DUNC亦都需要係名帥身上取經, 假以時日先真正夠料坐正愛記主帥, 我先至堅決反對老莫回歸.

如果ARTY係做柏祖助教而唔係光頭佬, 你又估下阿仙奴會唔會考慮ARTY......

回復 支持 反對

1萬

拖肥球星

evertonarteta10 發表於 2019-12-19 09:55
條防中傷哂局推HOLGATE上去, 本身HOLGATE搭MINA其實打得唔算差, 一個23才一個25才, 有時係犯錯架喇, 中堅 ...

我驚安帥只係買即食,我地班牛奶仔都唔知有無機會出場,我地班牛奶仔呢幾年都叫係預備組聯賽羅下冠軍,有潛質的人都唔少,如果佢地無機會上一隊繼續成長的話,我寧願安帥唔來而搵一個肯俾機會有能力牛奶仔的領隊。
回復 支持 反對