香港愛華頓迷討論區

QQ登錄

只需一步,快速開始

搜索
樓主: barker
打印 上一主題 下一主題

明晚英超早場 vs 車路士 ( 主場 )

1萬

拖肥球星

evertonarteta10 發表於 2019-12-11 15:12
ALL-IN 安76, 根本PERFECT......配搭MARCEL BRANDS買人, 哇都咪話唔期待....
老細唔好諗咁多, ALL-IN 安76 ...

我都希望得,球會點都要試下,唔得又無損失。

不過覺得安帥性格有些軟弱,帶隊風格又缺乏激情,總覺得有些格格不入。另外其實肥賓係除老莫外最有機會肯來,雖然佢話唔會依家離開中超,但如果package真係吸引,我相信佢會肯來,佢訪問最後都話將來有機會去利物浦市執教,佢係嗰度有朋友,愛華頓的有,利物浦也有,兩者都唔會否定有可能執教。
回復 支持 反對

1萬

拖肥球星

evertonarteta10 發表於 2019-12-11 15:12
ALL-IN 安76, 根本PERFECT......配搭MARCEL BRANDS買人, 哇都咪話唔期待....
老細唔好諗咁多, ALL-IN 安76 ...

MARCEL BRANDS 你覺得佢好稱職嗎?其實我覺得佢的工作中規中矩咋,佢又一直只係係荷蘭踢球跟工作,我唔覺佢的眼光特別宏觀,人脈也有限。
回復 支持 反對

1萬

拖肥球星

barker 發表於 2019-12-11 16:54
如果由  moyes 帶到完季 , 之後夏天再搵新主帥大家會不會接受 ?

好公平,帶得好就續約,帶唔好搵嗰個,橫掂今季都廢左架啦,如果老莫一來就捧到盃仔,球迷都會接受佢帶多年睇下啦係咪
回復 支持 反對

1萬

拖肥球星

wahton 發表於 2019-12-11 17:00
你淨係OFFER半年約俾MOYES, 我估佢都唔制啦

除非好似請大SAM咁, OFFER兩年約, 再賠錢炒佢

可以附加續約條款,例如聯賽排第幾,羅到盃賽冠軍或歐霸資格之類就續約,合理公平
回復 支持 反對

1萬

拖肥球星

ginger 發表於 2019-12-11 15:59
阿瑪利教中型班其實OK,如果係佢都收貨,肥安相信希望不大

我唔介意外籍領隊,但首先要識英文,溝通要無阻礙才成,始終我地球隊裡面懂西班牙文的球員有限,這也是為何英超的意大利籍,德國籍或西班牙籍的球員相對較少,始終英文係英國係大環境需要的
回復 支持 反對

1萬

拖肥球星

Fuko~ 發表於 2019-12-11 17:08
個會最好hold一hold睇安帥意思先。
反正big dunn帶唔會太差

我相信球會都會咁做,我唸一兩日就有消息了,機會相信不大,如果我地有歐洲賽,哪怕只係歐霸,機會都會高很多
回復 支持 反對

1萬

拖肥球星

Gullit has suggested that a move to Everton wouldn’t be suited to Ancelotti, as he is too high profile a manager to go to Goodison Park.

"It's not because of Everton but Ancelotti belongs to a contender for the Champions League. Already Napoli was a decision which I was like ‘are you sure?,” Gullit explained.

“Everton doesn’t play Champions League, it’s not even close.

“Arsenal, yes. For sure. That’s an opportunity for Arsenal to get somebody has the credentials, and the cups and a lot of players want to play for him.”

好似係安76個friend來喎,叫安76去阿仙奴,話我地無歐冠踢,加上安76對愛華頓來講太高檔了
2021-22 球季目標:
1. 聯賽前6名
2. 最少一個盃賽冠軍
回復 支持 反對

1萬

拖肥球星

Everton interim boss Duncan Ferguson will remain in charge for Sunday’s match at Manchester United

睇怕呢幾日都唔會有任命新領隊了
2021-22 球季目標:
1. 聯賽前6名
2. 最少一個盃賽冠軍
回復 支持 反對

1萬

拖肥球星

James_Beatkit 發表於 2019-12-12 12:19
陣中一半主力本身都係講西班牙文
對佢地黎講分分鐘仲易明過英文

現全隊得3個南美咋,Mina,Bernard,Richarlison,而且巴西係葡萄牙語而非西班牙語
回復 支持 反對

1萬

拖肥球星

24cheung 發表於 2019-12-12 13:25
呢兩種語文好相似, 甚至有人話廣東話同普通話既分別仲大過西班牙文 / 葡萄牙文
-西班牙人去到葡萄牙語國 ...

我識個懂西班牙語的人去巴西,巴西的葡語都有些當地獨特口音,佢話其實聽得明3至4成左右,其實唔係好明的,都係簡單對話。加上愛隊球員都係圍繞英倫3島或附近的荷蘭法國和北歐國家居多,懂西班牙語的有限,反而懂英語的多。不過Emery暫時未聽見對愛華頓有興趣,賠率都好冷而且傳聞都有可能回西班牙執教。
回復 支持 反對