香港愛華頓迷討論區

QQ登錄

只需一步,快速開始

搜索
樓主: barker
打印 上一主題 下一主題

明晚英超早場 vs 車路士 ( 主場 )

1萬

拖肥球星

barker 發表於 2019-12-13 01:47
我地似乎同安察洛堤 agent 傾得幾順利

CARLO ANCELOTTI will fly into London in the next 24 hours to hold face-to-face talks with Everton over becoming their new manager.

好似真係幾順利
回復 支持 反對

1萬

拖肥球星

拖肥糖 發表於 2019-12-13 00:25
我要moyes or duncan,我地質素不高,戰術適應唔高,踢簡單戰術加唔錫力防守最好 ...

其實我都認同現有人腳質素,踢簡單足球比穿花蝴蝶式的複雜戰術容易令球員掌握,但當然世界上最好嗰幾隊球隊都係戰術化踢法,球迷期望球會向前進步的心態也可以理解。由傳聞安帥開始,我也疑慮究竟安帥的打法適合愛隊嗎?我係覺得不太適合,雖然我覺得先讓老莫帶隊穩定前列並挑戰歐洲賽,慢慢係幾個關鍵位置再買入技術性球員,循序漸進會較好,但安帥的履歷太好了,好到今次拒絕唔知仲有無下個機會有咁樣履歷的人肯來,所以得的話我都會試一下。
回復 支持 反對

1萬

拖肥球星

Fuko~ 發表於 2019-12-13 07:36
我哋隊波質素真係唔係差,仲有相當嘅發展潛力。係中場傷哂先要改踢法。安帥俾到隊波最大嘅係名氣...可以 ...

安帥的履歷也不是沒有隱憂,由10年前車仔開始,每隔2年就被炒一次,現時剛剛第5次,不能不說比摩連奴的摩3季還要恐怖的存在
2021-22 球季目標:
1. 聯賽前6名
2. 最少一個盃賽冠軍
回復 支持 反對

1萬

拖肥球星

barker 發表於 2019-12-13 13:40
liverpool echo : Moshiri 希望新主帥可以在 21 號主場對阿仙奴領軍

我希望18號就領軍,始終今季盃賽已經係下季是否有歐洲賽打的重要關鍵,如果有歐洲賽,對球員又好,領隊都好,係一個吸引力
回復 支持 反對