香港愛華頓迷討論區

QQ登錄

只需一步,快速開始

搜索
返回列表 發新帖
樓主: barker
打印 上一主題 下一主題

明晚英超早場 vs 車路士 ( 主場 )

拖肥球星

Forever_Fan 發表於 2019-12-11 15:23
MARCEL BRANDS 你覺得佢好稱職嗎?其實我覺得佢的工作中規中矩咋,佢又一直只係係荷蘭踢球跟工作,我唔覺 ...

又唔係既, AG同DIGNE都係佢傾返黎, MINA暫時傷多, MOISE KEAN仲慘比MS雪到變雪條....BERNARD打得好左又遇到小傷, 暫時BRANDS既工作我滿意

MS我覺得唔可以入BRANDS數, 未請BRANDS前個半季都已經知道係MS接RK手架啦

I'm Evertonian since 1986-87 season!  COYB~~~
回復 支持 反對

拖肥球星

Forever_Fan 發表於 2019-12-11 15:20
我都希望得,球會點都要試下,唔得又無損失。

不過覺得安帥性格有些軟弱,帶隊風格又缺乏激情,總覺得有 ...

其實中超完左, 佢係走得...而且肥賓有講佢想返英超......

呢刻肥賓的確係可以離開中超既

I'm Evertonian since 1986-87 season!  COYB~~~
回復 支持 反對

拖肥球星

Fuko~ 發表於 2019-12-11 10:14
炒唔係問題,點會贏波出線炒,下場聯賽輸或者和先炒...

好似係拿玻里唔知輸邊場波, 老細迪羅倫迪斯話全隊加操冇得休, 安76同球員齊齊反老細枱.....報導係咁講我咁睇

回復 支持 反對

拖肥球星

Fuko~ 發表於 2019-12-11 16:33
我聽番版本係老細球迷vs球員領隊...
真係好奇怪成件事。老細根本唔應該落指示叫人加操...你俾壓力領隊, ...

係, 真係好奇怪

安76可能心諗: 我攞3座歐聯, 5大聯賽冠軍贏過哂, 我駛你教我點帶隊?

回復 支持 反對

拖肥球星

Forever_Fan 發表於 2019-12-12 15:12
其實好睇安帥點唸,阿仙奴的自由度較少和壓力會好大,來愛華頓相信安帥的自主權會較大,董事會的支持力度 ...

經過拿玻里事件, 自主權亦有可能成為安76考慮既條件之一......

回復 支持 反對

拖肥球星

James_Beatkit 發表於 2019-12-12 14:28
同埋佢又係比哂機會D廢既契仔場場正選
D冇得踢既大佬唔反你都難
不過又咁講 佢好肯試牛奶仔 ...

如果最後係EMERY我都接受...

回復 支持 反對

拖肥球星

Fuko~ 發表於 2019-12-13 07:36
我哋隊波質素真係唔係差,仲有相當嘅發展潛力。係中場傷哂先要改踢法。安帥俾到隊波最大嘅係名氣...可以 ...

我唔係期待安帥會帶咩球星黎, 咁當然有1-2個梗係好.  我反而期待安帥先揀一次邊D人岩佢用, 然後再指點佢地應該要點踢先可以踢得更好, TRANSFER WINDOW再買佢想要既人填補.

雖然安帥係打雙箭頭, 內裡其實都係以防守同效率為主既, 佢既442 4312中路突破真係幾勁.  如果按我既講法, 復出既AG / TOM DAVIES / HOLGATE會有巨大成長.

另外安帥非常鐘意MOISE KEAN (報紙佬咁寫)

回復 支持 反對

拖肥球星

toffeeweb 發表於 2019-12-13 09:24
安帥有名氣有往積係事實 不過而家隊波的問題 同埋管理層的期望 個人覺得有相當大的落差 唔係換一個名帥同 ...

我之前都有諗雲尼亞里, 只不過佢老人家更接近退休, 都係唔好喇

回復 支持 反對

拖肥球星

killersmiling 發表於 2019-12-13 15:14
仲有高美斯好番可以試吓做中埸大腦,分波較炮,未必差過冰島臣!

如果安76領軍, AG有可能打deep lying.

回復 支持 反對