香港愛華頓迷討論區

QQ登錄

只需一步,快速開始

搜索
查看: 60830|回復: 242
打印 上一主題 下一主題

明晚英超早場 vs 車路士 ( 主場 )

拖肥隊長

樓主
你想想以前愛華頓邊有錢?佢係有限金錢下買人!平但好用!大家記得?朗尼?謝菲斯?績k卡?耶古堡?高文?巴克利?巴尼斯?安妮捷比?阿迪達?卡希爾?卡絲利?廸路菲奥?當路雲?廸斯天?派拿?奥仕文?列史葛?全部又平又正!!對強隊和巳經好好!中游隊伍佢贏到,所以第五,第七亦試過第四,算係咁!!唔好唔記得當時球員一好老细就賣走,或球员要求走,好似朗尼,列史葛,或史東斯咁,仲有馬天尼斯,高文仲有用緊老莫球員先咁好,一改動就唔掂,因老莫有個買手好勁!!佢老豆!!幫佢入貨,但没錢,若肯比錢佢,佢一定得!!你話曼聯点解唔得??請大家查查佢太遲接手,轉會窗没時間,焗用原有班底,但費sir,巳用盡了!!若得!!費sir 都唔使叫史高斯復出幫拖果季!!莫耶斯係得架!

Moyes is the best choice in this urgent time!!
回復 支持 反對

拖肥隊長

沙發
連費sir都話搵moyes,佢係有料到,只不過佢預唔到肯放大水老細和時机!!看看舊年韋斯咸都可起死回生就知!佢做防守有-套!
回復 支持 反對

拖肥隊長

板凳
賓特那都唔出,唉!仲係出番果D人,無變,唉!
回復 支持 反對

拖肥隊長

地板
差D比米高堅尼累死,險輸-球!佢真係炸蛋!幾次都係其他人幫佢解圍!!大家留意佢走位好唔掂!同埋舒拉都係無影,好似打少個咁!
回復 支持 反對

拖肥隊長

鄧肯只是打贏一場,不要太楽觀!因伛仍然出C9,堅尼等!好危險,車仔入唔到我地波,係佢地失机,我地入到波,係佢地出錯,我仍然不容楽觀,希望佢轉用其他球員!至於前面有人話莫耶斯唔得!至打到5至10名,我由细睇爱華頓到大,我話伱知,老莫從未試過有一,兩億買人,一有好球員好價老细就賣走,因老细財力唔夠,至於入到歐聨!歐霸!第二年就必定係下游球隊!点解?咪就係沒財力!版櫈深度唔夠
回復 支持 反對

拖肥隊長

Why moyes suddently change to 1?
回復 支持 反對

拖肥隊長

其實我地隊波有D人係要清走,質素有問題唔夠班!好似卡法露雲,佢潛質睇唒!當年六百萬磅超平買入,係咁上下,没脚法,没射術,浪费了很多波,你話等佢成長,佢長極有限,22歳!堅恩肯定好個佢!另一個就—定係堅尼!其差無比,失位無數次!最好兩個後防換唒佢
回復 支持 反對

拖肥隊長

仲有高美斯好番可以試吓做中埸大腦,分波較炮,未必差過冰島臣!
回復 支持 反對