香港愛華頓迷討論區

QQ登錄

只需一步,快速開始

搜索
樓主: barker
打印 上一主題 下一主題

明晚英超早場 vs 車路士 ( 主場 )

1萬

拖肥球星

愛華戰士 發表於 2019-12-10 09:49
宜家最引起愛華頓球迷關注O既2點,一個係現在式 (BIG DUN如何提升宜家球隊表現);另一個係將來式(邊個係下 ...

ZOUMA今季俾車迷罵到死...反正人地都唔要,我哋平平哋要返佢算啦。打唔到第一二中堅,打第三都夠做
回復 支持 反對

1萬

拖肥球星

leonkit 發表於 2019-12-10 09:33
大老細好中意搵呢D咁
即係好似大家玩FM買D 妖人黎証明眼光...

呢個唔係妖人吧,佢越撈越霉,原來連沙地球隊都教過,但就係越教越向下,我始終覺得無歐洲5大聯賽經驗就唔好過來,費事季尾又要搵大Sam救駕
回復 支持 反對

1萬

拖肥球星

Fuko~ 發表於 2019-12-10 09:55
ZOUMA今季俾車迷罵到死...反正人地都唔要,我哋平平哋要返佢算啦。打唔到第一二中堅,打第三都夠做 ...

如果價錢合理都可以,橫掂車仔季中轉會禁令解禁可以買賣球員,一定大手補強,Zouma就算唔賣走都無得正選,所以Zouma如果價錢合理都可以買到的
回復 支持 反對

1萬

拖肥球星

Forever_Fan 發表於 2019-12-10 10:04
呢個唔係妖人吧,佢越撈越霉,原來連沙地球隊都教過,但就係越教越向下,我始終覺得無歐洲5大聯賽經驗就 ...

大佬細星期六場波笑到四萬禁口...我就覺得佢睇完場波會俾啲耐性搵領隊啦
回復 支持 反對

拖肥球星

Forever_Fan 發表於 2019-12-9 23:29
其實我覺得鄧肯用返老莫嗰套,只係護級捱到季尾的話,依家都可以叫佢做,我相信護級無問題,但始終唔覺鄧 ...

同意, 趁而家有大牌領隊叫做AVAILABLE, 其實可以試下去傾, 總好過又博.  不過又咁講, 傳聞既野都係唔好太相信, 當參考算喇.

我都同意BIG DUN帶多3幾場先, 中間就睇下準備被炒個2位係咩環境先決定.  我真係希望安76 肥賓 施蒙尼(希望極微)其中一個, 今次第4個教頭唔好再玩咩POTENTIAL啦唔該......

MARCEL BRANDS麻煩你發功!

I'm Evertonian since 1986-87 season!  COYB~~~
回復 支持 反對

拖肥隊長

講真.....黎緊賽程堅難踢....
作客對曼聯, - 對方呢排起緊
聯賽杯主場對李城- 呢場踢心態......對方踢個快反擊......但如果專心同佢鬥耐性.......假如兵源體力同決心夠....想爭呢隻杯.....呢場未必一定輸....
主場對阿仙奴.....呢場如果打返對車仔拼勁.....形勢未必會太差.....不過對方換左領隊....始終都要搏命
主場對今屆幾硬的般尼- 對呢D 鬥硬淨波....我地近幾月都偏下風
作客對2連勝紐卡素 - 都唔易踢
作客曼城......到時都唔知咩環境了。
回復 支持 反對

1萬

拖肥球星

愛華戰士 發表於 2019-12-10 11:55
講真.....黎緊賽程堅難踢....
作客對曼聯, - 對方呢排起緊
聯賽杯主場對李城- 呢場踢心態......對方踢個快 ...

就算毎一關難過咪關關過 , 只要我地打出拼勁多走一步就可以
回復 支持 反對

1萬

拖肥球星

evertonarteta10 發表於 2019-12-10 10:36
同意, 趁而家有大牌領隊叫做AVAILABLE, 其實可以試下去傾, 總好過又博.  不過又咁講, 傳聞既野都係唔好太 ...

禁多個大牌,我只對肥普肥賓安帥同埋施蒙尼有信心。特別係施蒙尼值得隊波all in!!
回復 支持 反對

1萬

拖肥球星

Fuko~ 發表於 2019-12-10 12:52
禁多個大牌,我只對肥普肥賓安帥同埋施蒙尼有信心。特別係施蒙尼值得隊波all in!! ...

the telegraph : 我地 offer 3 years 約俾 vitor pereira
回復 支持 反對

拖肥球星

barker 發表於 2019-12-10 13:08
the telegraph : 我地 offer 3 years 約俾 vitor pereira

唔好啊.....肥賓都流哂口水, 做咩要搵個中超

I'm Evertonian since 1986-87 season!  COYB~~~
回復 支持 反對