香港愛華頓迷討論區

QQ登錄

只需一步,快速開始

搜索
查看: 37808|回復: 120
打印 上一主題 下一主題

EPL 作客李斯特城 sunday night

拖肥主席

樓主
ginger 發表於 2019-11-30 10:19
而家炒都未必最好時機,正路就輸硬,睇下underdog會唔會有驚喜,同埋希望用下kean唔好浪費左,咁貴買返黎擺 ...

同意。隊波進攻冇章法,但好似今季對曼城咁,做underdog打反擊可能有驚喜。

加油
回復 支持 反對

拖肥主席

沙發
平心而論,呢場打得唔差。作客對住咁fit既對手,寧願唔要控球權,擺多個後衛專心打防反,上半場領先一球其實係部署成功,守左咁耐臨尾體力頂唔到亦可以理解。我個人唔會有“寧願輸多幾場快手炒領隊”呢個思想,好多時輸輸下冇哂士氣就好難識點樣贏。如果短期內唔打算炒領隊,我希望黎緊呢幾場硬仗隊波可以踢得好好睇睇,keep住個鬥心唔好散先
回復 支持 反對

拖肥主席

板凳
https://www.skysports.com/footba ... y-against-liverpool

Marco Silva will remain in charge of Everton for Merseyside derby against Liverpool

既然仲未炒, 話哂打比, 希望踢得好好睇睇
“Two thirds of the world is covered by water, the rest is covered by James McCarthy.”
回復 支持 反對