香港愛華頓迷討論區

QQ登錄

只需一步,快速開始

搜索
樓主: barker
打印 上一主題 下一主題

EPL 作客李斯特城 sunday night

1萬

拖肥球星

Forever_Fan 發表於 2019-12-3 10:51
咪當專心護級羅,以我地現時人腳根本開唔到幾條戰線,瘀血就無清到留係隊,有等於無,打得吓的後備又借走 ...

傷咗三個中場中/防中...仲要係首選三個...仲要係長休,係黑仔啫...係我哋冇諗過call返besic返嚟...呢個可能係我哋冇條款call
回復 支持 反對

1萬

拖肥球星

愛華戰士 發表於 2019-12-3 10:49
其實宜家打左14場波.....拎住14分,排尾4....同尾3差2分;同前半版都係差2-4 分,講真,唔好再諗咩杯賽住啦 ...

唔知你記唔記得早幾年,馬仔都改造過baines打防中。結果發現佢左撲右撲,效果一般。我相信隊入面一定有探討呢個問題...就接近一個做法係推一個中堅上去幫負責哨波封路線嘅中場補位。我認為已經解決左大部分問題。只係施古臣同TOM仔禁哨法,下半場搞唔掂...比起防中,baines後備出嚟負責哨波仲好。呢場舒拉換出嚟都係呢個作用。
下場對利記,剩係諗換唔換前面三個就夠,再把握好換人時機,都唔係冇得打。
回復 支持 反對

1萬

拖肥球星

Fuko~ 發表於 2019-12-3 10:56
傷咗三個中場中/防中...仲要係首選三個...仲要係長休,係黑仔啫...係我哋冇諗過call返besic返嚟...呢個可 ...

早前係咪好似改左例,要call人都要等季中開返轉會窗,登記落去出場球員嗰度,因為25個註冊球員嘛 (唔計21歲或以下球員)。
回復 支持 反對

1萬

拖肥球星

愛華戰士 發表於 2019-12-3 10:49
其實宜家打左14場波.....拎住14分,排尾4....同尾3差2分;同前半版都係差2-4 分,講真,唔好再諗咩杯賽住啦 ...

真係估唔到我依家對愛隊最深刻印象的中堅竟然係老以彌堅的迪斯天,當年佢係後防就好似有爆炸頭係中場咁,一柱擎天
回復 支持 反對

1萬

拖肥球星

我查過 google , 呢位河床主帥 Marcelo Gallardo 係猛料之人 , sky bet update :  他執教 EVERTON odds 由 20/1 狂跌至 3/1 拍住 eddie howe
回復 支持 反對

1萬

拖肥球星

barker 發表於 2019-12-3 11:33
我查過 google , 呢位河床主帥 Marcelo Gallardo 係猛料之人 , sky bet update :  他執教 EVERTON odds 由  ...

幾猛丫? 佢只係執教過烏拉圭和阿根廷聯賽咋,仲要同歐洲的足球好唔同,就算荷蘭羅幾屆聯賽冠軍的教練,來到英超咪又係柒到被人炒,董事會除非個腦被驢踢傻左先會搵佢過來護級羅
回復 支持 反對

1萬

拖肥球星

Forever_Fan 發表於 2019-12-3 11:31
真係估唔到我依家對愛隊最深刻印象的中堅竟然係老以彌堅的迪斯天,當年佢係後防就好似有爆炸頭係中場咁, ...

最佳中堅拍擋要數應該係尼史葛同積基卡,後尾嘅甸甸拍積基卡都冇前個對禁穩陣
回復 支持 反對

1萬

拖肥球星

Forever_Fan 發表於 2019-12-3 11:39
幾猛丫? 佢只係執教過烏拉圭和阿根廷聯賽咋,仲要同歐洲的足球好唔同,就算荷蘭羅幾屆聯賽冠軍的教練,來 ...

Fan 兄你記住 Moshiri 先係最終柏板者
回復 支持 反對

1萬

拖肥球星

Forever_Fan 發表於 2019-12-3 11:39
幾猛丫? 佢只係執教過烏拉圭和阿根廷聯賽咋,仲要同歐洲的足球好唔同,就算荷蘭羅幾屆聯賽冠軍的教練,來 ...

Daily mail 就話馬些連奴
回復 支持 反對

1萬

拖肥球星

barker 發表於 2019-12-3 11:57
Fan 兄你記住 Moshiri 先係最終柏板者

就係咁先死,請埋晒d垃圾領隊和足球總監
回復 支持 反對