香港愛華頓迷討論區

QQ登錄

只需一步,快速開始

搜索
樓主: Fuko~
打印 上一主題 下一主題

愛華頓轉會討論區 2019-2020球季及18/19球季總結

拖肥隊長

Djibril Sidibé. Everton will pay €2.5m up front and be able to buy him for €14m if they so wish.
如果先借後買, DEAL 都過, 高文很難回以前水準,
另外, ZAHA 算啦, 年紀又唔細, 屈速年紀大就冇埋, 到時賣唔出得個吉
回復 支持 反對

拖肥隊長

malcom. 辛尼特官方宣佈,會在明年一月轉會窗開啟後出售
買尼個好過啦
仲可以先借半季, 再買, 被人種族歧視, 佢都落唔到場
回復 支持 反對

拖肥隊長

今日傳沙夏65M 仲要加麥卡菲同杜遜.....加埋上到1億鎊.....根本係痴線......唔係話沙夏唔勁....但呢個價我寧願用黎買其他。我覺得65m可以買ISCO

蘇馬會係最理想的中堅人選......希望最終可以搞得惦。
唔明點解會比卡華利雲著9號.....根本比後備都比多佢

明顯施華係希望加強防中轉守為攻果下....宜家有高美斯/ 戴夫....剛又簽左基巴文........呢三位中場中....暫時睇都各有d 優點.....高美斯強於操控個波...可以比到隊友信心走空位做組織;戴夫我觀察係短兵相接截波比較好..;基巴文強項我睇係分波長傳比較好。....暫時睇各有所長.......但你問我如果呢個位有個類似費比加斯呢類相對全能型d 中場會更佳.....。因為以隊波踢法....433 會係大方向.....2個企得較後o既中場....一定要用得其所。我會認為高美斯+ 基巴文會係較大機會的2個防中正選。

回復 支持 反對

拖肥隊長

不如試下問皇馬借占士 左腳cut in 打右都幾好j
回復 支持 反對

1萬

拖肥球星

evertonfan1986 發表於 2019-8-6 11:31
Djibril Sidibé. Everton will pay €2.5m up front and be able to buy him for €14m if they so wish.
...

Keep到水準打到3年都夠殺。問題係同類型保拿斯有辦黎睇,打三四場就傷到打唔番起...個心理陰影成27M,今次仲65M,我就真係不了。
呢個價,Lozano都過追到啦,仲可以博升值。
回復 支持 反對

拖肥球星

屈福特9唔搭8,話唔賣Doucoure嘅原因係愛華頓唔係big six,唔賣咪唔賣。Zaha真係唔值65加兩名球員咁貴,其實買唔到左腳踢右翼嘅球員,咁咪係戰術調整,即係買唔到人,發揮唔到唔關Silva事?呢度Silva真係令我失望。
回復 支持 反對

1萬

拖肥球星

ngkk821 發表於 2019-8-6 19:37
屈福特9唔搭8,話唔賣Doucoure嘅原因係愛華頓唔係big six,唔賣咪唔賣。Zaha真係唔值65加兩名球員咁貴,其 ...

其實,屈福特禁串柒柒,就咪鬼同佢做生意啦。
左腳右翼目標係balance番隊波。雖然上季季尾都用左bernard右李柒捱到尾,但點睇都唔理想。除非你打三中堅...
回復 支持 反對

1萬

拖肥球星

最後2日轉會窗就完,仍然係嗰句,今季該補強的位置都有人了,其他位置唔係must,加上本身充裕的人腳,無需要再增兵,現時的資金和人腳已經比老莫馬仔年代好太多了,如果這樣還交唔出成績,Silva你就退位讓賢罷了,無需要再找任何藉口
回復 支持 反對

1萬

拖肥球星

Forever_Fan 發表於 2019-8-7 07:59
最後2日轉會窗就完,仍然係嗰句,今季該補強的位置都有人了,其他位置唔係must,加上本身充裕的人腳,無需 ...

@bbcmerseysport understands #Everton are close to finalising a season-long loan deal for Monaco right-back Djibril Sidibe. He's expected to have a medical tomorrow #EFC
右閘借點睇?雖然我覺得on居左d...但為左俾機會kenny仔又好似要借走佢再借第二個。
另外麥卡菲傳聞3m走,我期望5M...但走到就得。
得番一年約又傷左禁耐,有人接貨都好
回復 支持 反對

1萬

拖肥球星

everton twitter 話係 8M
回復 支持 反對