香港愛華頓迷討論區

QQ登錄

只需一步,快速開始

搜索
樓主: barker
打印 上一主題 下一主題

FA CUP 4th round vs Millwall ( away )

1萬

拖肥球星

樓主
我只係希望董事會如果炒領隊唔好再沈迷少帥,由馬仔開始無個教練識防守,我地隊波問題太多,與其搏會咁好彩請到一個潛力股,不如請一個有往積有經驗的領隊去執返好隊波,始終無經驗的領隊未必可以好好為球隊把脈,針對球隊弱點改變。
回復 支持 反對

1萬

拖肥球星

沙發
nowhere 發表於 2019-1-27 13:52
椰子起碼我見得返熱血足球
同埋當年冇錢到E家有錢
都想睇下有錢帶的椰子可以帶成點... ...

同感,不過當年的球員比現時專業,熱血足球恐怕再難見到。

但至少當年老莫無錢都帶得比過去幾個每季駛成億鎊的領隊好,不單係睇成績,而係場上的表現和穩定性,我都想睇下係有一定財力的支持下老莫可以帶成點。
回復 支持 反對

1萬

拖肥球星

板凳
拖肥糖 發表於 2019-1-27 23:10
moyes,big sam都好,炒人要快

完季前唔可能,完季後好難講,但領隊轉變太頻密也未必係好事。另外正如有師兄講,球隊冗員太多,買人前應該先清走最少5-6個球員。
回復 支持 反對

1萬

拖肥球星

地板
周六米禾爾主場以3:2擊敗愛華頓的英足盃第4圈賽事,比賽前後發生兩軍球迷互毆的衝突外,據網上片段顯示,主隊球迷更涉嫌在看台上唱出帶有種族歧視口號的歌曲,諷刺愛華頓,令英足總決定進行調查,「我們意識到場內涉及帶有歧視性的歌聲,我們將進行調查。」 英足總介入調查後,米禾爾有機會被罰閉門作賽
回復 支持 反對

1萬

拖肥球星

ngkk821 發表於 2019-1-29 19:16
如果唔介意教過對面街,賓尼廸斯係一個幾好的選擇。我都開始覺得。。。silva鬼鬼地 ...

Silva 未來我已經話可以試下賓尼廸斯,佢一直唔滿意紐卡素想走,球會肯接觸佢,佢一定走,對我來講,佢都算有往積有經驗,係買球員的眼光一向差,咁我地球會有DoF去買賣球員,佢專注做訓練戰術。我唔介意佢教過隔離街,只要帶到勝利俾我地。
回復 支持 反對