香港愛華頓迷討論區

QQ登錄

只需一步,快速開始

搜索
樓主: James_Beatkit
打印 上一主題 下一主題

愛華頓轉會討論區 2015-2016球季

拖肥球星

barker 發表於 2015-10-16 23:59
update news : royalbluemersey.sbnation.com , sporting club deny rumours of everton takeover

今晚睇下有冇佢地D人係主場睇波咪知真定假囉

I'm Evertonian since 1986-87 season!  COYB~~~
回復 支持 反對

拖肥球星

我都係咁諗,多鬼餘。有心過檔就咪比surkis說服到續約,雖則想比母會收多D轉會費姐。。。呢單野agent擺明想屈愛華頓機囉。馬仔話再考慮絕對正路,支持!!!

40m euro咁你去巴塞阿仙奴車仔啦,我唔信馬仔同球探搵唔到比yarmolenko更好既牛奶仔囉

I'm Evertonian since 1986-87 season!  COYB~~~
回復 支持 反對

拖肥球星

1986兄,請問個巴西右閘你有冇新消息?

回復 支持 反對

拖肥球星

40m大約33m英鎊,除非球會賣比robb heineman或者illig家族否則呢筆轉會費應該負擔唔起,我地仲有盧生筆數未找。

回復 支持 反對

拖肥球星

http://www.thebluetestament.com/ ... terested-in-everton

昨日ROBB HEINEMAN透過ESPN承認8月提出收購愛華頓, 只係有好多因素未能促使交易達成共識.  佢特意提到愛華頓具有很好既賺錢能力, 從球會到球迷相當穩健.  佢仍然係有興趣, 但未知係錢問題定係其他...

訪問中佢都提到有好幾個財團斟緊愛華頓, 但冇透露更多細節.  或者未來幾個月會有定案.  如果ROBB買唔到愛華頓, 有可能對其他英超隊進行收購.

好了...即係話對BILL叔叔被人爆響口ROBB HEINEMAN只係其中一個選擇而已.  可能BILL叔叔手上有更好既對象都話唔定.  只係而家唔賣, 或者今季內都會賣.  11月AGM到底咩胡盧賣咩藥咁神祕?

回復 支持 反對

拖肥球星

leonkit 發表於 2015-10-20 20:49
btw 耶莫蘭高續約係咪想幫球會 r多幾m

佢自己都話係幫球會R錢

回復 支持 反對

拖肥球星

barker 發表於 2015-10-20 21:00
twitter football Ukraine : Roberto Martinez interested in several Ukraine players not just Yarmolenk ...

如果係真既話我希望佢收購薩克達個Viktor Kovalenko

回復 支持 反對

拖肥球星

你睇緊TWITTER FOOTBALL UKRAINE個17號就係KOVALENKO.  PLAYMAKER型CM(呢類球員非常值錢), 防中攻中都打得通殺, 2015 U20世界盃打得幾好.  今季上陣18場入1個波有4個助攻, 咁當然烏超就......

以下係UEFA OFFICIAL對呢個新星既評價, 打法好似PIRLO同TONI KROOS:

Playing style ...
Kovalenko is a powerful yet technically gifted player with good vision, a searing shot and fine distribution. His first touch is especially impressive, plus he has an uncanny knack of being able to judge a situation immediately in order to add pace to an attack. Though he has all the attributes of a top-level attacking midfielder, he is also comfortable in a more defensive role.

Shades of ...
Kovalenko considers Andrea Pirlo and Toni Kroos as the ideal central midfielders, though observers have likened him to Kaká and Cesc Fàbregas. There are also similarities between the youngster and Andriy Shevchenko in terms of dribbling style.

連TWITTER FOOTBALL UKRAINE都擺佢同YARMOLENKO KONOPYANKA一齊就知佢係烏克蘭幾受重視

回復 支持 反對

拖肥球星

barker 發表於 2015-10-20 22:19
twitter 張合照點解釋 ?

講左幾個月, 咩個人條件都傾好啦, 而家SURKIS賣咩價, 20-25M EURO賣唔賣一句講哂......

成日煩住馬仔搞到佢D排陣戰術錯鬼哂  一係愛記快D仆鎚下半季YARMOLENKO打左翼

回復 支持 反對

拖肥球星

1986兄, 咩叫"UNFORTUNATE" SEASON???

佢真係咁唔想比O8打左中場?  UNSY都話佢打得好

NEXT 10 GAMES一定要攞20分以上前4先有得傾, (我當輸阿記)對雙曼車利阿係1W1D3L, 攞20分先得33分....打完哂要達到70分有少少擔心.  而且到目前我地翼鋒係0入波....好唔健康!!

回復 支持 反對