香港愛華頓迷討論區

QQ登錄

只需一步,快速開始

搜索
樓主: James_Beatkit
打印 上一主題 下一主題

愛華頓轉會討論區 2015-2016球季

拖肥球星

後備方案啦我諗,真係爭到歐聯就多個後備,爭唔到stones點都要賣, foulds or holgate即上。  買本田不如留番D錢買薩克達個kovalenko,yarmolenko個agent都爆左料馬仔睇緊幾個烏克蘭球員,我估kovalenko一定有份
回復 支持 反對

拖肥球星

evertonfan1986 發表於 2015-11-20 17:32
Everton have agreed a deal to sign teenage defender Matty Foulds from League One outfit Bury

17歲,  ...

都同意呢個取向。英人後防一向都ok的。
回復 支持 反對

拖肥球星

evertonfan1986 發表於 2015-11-20 18:40
DEL BOY 暫時唔岩巴塞風格, 佢都係自已突破為主, 同人配合就真係唔多
現在MSN 年代, 番去米又做後備, 佢自 ...

咁我想問如果巴塞真係buy back,del boy本人有冇得拒絕

1)冇得say no,咁冇野講
2)有得say no,死都唔簽巴塞約,咁又點計?
回復 支持 反對

拖肥球星

barker 發表於 2015-11-24 18:48
好多英國愛隊 Fans 係只想 Yarmolenko 一月加盟

球場講真, 黑心D諗都唔知係唔係維護緊利狗...我真係唔信ELSTONE起球場唔會唔比PROPOSAL囉.  改地址都改到第三次去WALTON HALL PARK, 咩程序唔識都變識啦.

收購個結論咪又係叫球迷等......

YARMOLENKO單野, 早幾日SURKIS講左今季內唔會賣球員, VADIM SHABLIY不停咁為YARMOLENKO跑都仲係得個吉, 11月中仲去到PSG個HEAD OFFICE, 只有一個原因就係轉會費問題, 25M EURO都唔放比愛記咁好明顯SURKIS要再高價甚至DOUBLE都唔出奇.  但係YARMOLENKO出走係遲早問題, VADIM SHABLIY已經揾左前鋒比基輔戴拿模, 岩唔岩咁解, 但係YARMOLENKO最後去邊而家都係冇得估, 只係愛華頓牌面高少少.

之但係我當愛記比SURKIS抬到價, 假如下季35M EURO去買26歲YARMOLENKO, 咁我請願馬仔用12M買VIKTOR KOVALENKO (反正馬仔睇緊烏克蘭新星)或者MAXIME LESTIENNE, 或者留番筆錢買其他位置, 左翼全力發展DAVID HENEN同幫助OVIEDO重上高峰.  而且巴克利今季提昇到咁既水平, DZAGOEV或者本田圭佑已經係重疊左.

我自己咁諗馬仔想要係而家右翼DEL BOY做得波, 斬到波, 打到高速反擊, 主力助攻策動既WINGER (DEL BOY已轉型).  左翼係要輔鋒型次席射手, 個人突破同HOLD到波比助攻KEY PASS, 殺入禁區攪攪陣呢種SECONDARY STRIKER, KONE同米拉各有好處只不過YARMOLENKO對愛記係完美化身咁解. (我唔認為YARMOLENKO去愛記係打右翼)

I'm Evertonian since 1986-87 season!  COYB~~~
回復 支持 反對

拖肥球星

barker 發表於 2015-11-24 20:45
轉會市場有乜好正宗左翼人選 1986 兄 ?

正宗WINGER: MAXIME LESTIENNE, 斬角球一流.  

https://www.youtube.com/watch?v=zLPzkKZFh2o

可翼可鋒: DENIS CHERYSHEV, 但係下季25歲可塑性較低, 死左腳

https://www.youtube.com/watch?v=IveJtvp8a7M

I'm Evertonian since 1986-87 season!  COYB~~~
回復 支持 反對

拖肥球星

1986兄, 基輔戴拿模而家係唔係穩佔出線主導權?

回復 支持 反對

拖肥球星

evertonfan1986 發表於 2015-11-30 12:41
Real Madrid winger Denis Cheryshev is unhappy with his lack of game time for the La Liga giants and  ...

1986兄, cheryshev組織力點?  始終睇youtube睇唔到幾多.....

回復 支持 反對

拖肥球星

jack butland 要17m, 早唔買而家人地打起先買, 曉士都未必放比你啦

回復 支持 反對

拖肥球星

evertonfan1986 發表於 2015-12-3 21:33
有新班主入股, 有錢左, 巴卡都買到, 都唔係唔肯比錢, 之前傳過鎚仔都有興趣, 只係當時愛記冇賣 ...

唉, 賣吧......而且CLEVERLEY最佳位置CM, EVEN日後巴利退落黎轉打4141我覺得都冇問題....干尼頂多2季貨

倒不如一係CHERYSHEV, 一係重鎚押係YARMOLENKO...今季擺明少左翼, 係強隊身上基本上好難搶分, 下季要更上一層樓就一定要擺番正個軚, 必需要清洗

就算再差賣得10M EURO加資金再入CHERYSHEV或者YARMOLENKO, 絕對值得博

回復 支持 反對

拖肥球星

Yarmolenko: "I can leave Dynamo in January if the right offer arrives which satisfies Dynamo President "

頂...唔好理堅料定流料, 當DYNAMO KIEV出線目標已達成...馬仔係要就快D出手, 30M去馬啦, 賣走M11 / M7 / N14都收番20M啦掛, 貼少少啦唔該

Vadim Shabliy: "Barcelona is indeed interested in Andriy Yarmolenko."

Vadim Shabliy: "Four clubs had official negotiations with Dynamo over Yarmolenko: Stoke City, Everton, Borussia Dortmund, Aston Villa."

巴塞傳冇錢我當真先啦, 輪前景史篤城 / 維拉唔係愛記對手, 多蒙特面臨被人拆骨, 何況球員本身想去英超...OFFER出得好真係好大機會

出手啦

回復 支持 反對